05 / 07 / 2024

Ali Ağaoğlu: Milyon doları versinler dizilerde de oynarım

Ali Ağaoğlu: Milyon doları versinler dizilerde de oynarım

Oynadığı reklam filmiyle dikkatleri çeken işadamı Ali Ağaoğlu, dizilerden teklif aldığını söyledi. Ağaoğlu “Parayı verirlerse oynarım. Tamamen duygusal. Oyunculuktan gelen gelirleri eğitime aktarıyorum” dedi  



Projeleri, otomobilleri ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, 24’te her salı ekrana gelecek olan ‘Girişim Guruları’ isimli programın ilk konuğu oldu. Projeleri ve özel yaşamıyla ilgili soruları içtenlikle cevaplayan Ali Ağaoğlu, başarısının sırrını “Hedef koymak ve hedefe yönelik doğru adımlar atmak” olarak açıkladı. Oynadığı reklam filminin ardından birçok reklam filmi teklifi aldığını belirten Ağaoğlu, kendi reklamındaki oyunculuk bedelini 1 milyon dolar olarak açıkladı. Ağaoğlu, bu   bedeli de eğitime aktardığını ve bundan sonra oynayacağı reklam filmi gelirlerini de eğitime aktaracağını söyledi. Oyunculuk kaşe bedelinin milyon doların üzerinde olduğunu söyleyen Ağaoğlu “Reklam tekliflerini de değerlendiriyorum” dedi.

EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜ BİR İNSANIM

“Oyunculuk saygı duyduğum bir meslek” diyen Ağaoğlu, hiçbir zaman oyuncu olamadığını, hep kendisi olduğunu, samimi ve içten davrandığını söyledi. 24’te katıldığı programda “Reklamdan sonra dizi teklifi var mı” sorusuna, “Yarı şaka yarı ciddi dizi teklifleri geliyor. Değerlendiriyorum, oynayabilirim, ancak tamamen duygusal. Parayı verirlerse oynarım. Oyunculuktan gelen gelirleri eğitime aktarıyorum. Ne kadar gelir, o kadar eğitime destek. Ben eğitim gönüllüsü bir insanım” diye yanıt verdi.

Yılmadım, hedefe yürüdüm, 30 bin konut yaptım

şaat sektörünün girişİnşaat sektörünün girişim gurusu sayılan Ali Ağaoğlu, yükselişini şöyle anlattı: “Babamdan işimizin zirve döneminde kuşak çatışması yüzünden ayrıldım ve ayrılırken ceketimi alıp çıktım. Giderken de elimde sermaye yoktu. Bir arazi için vadeli ödeme anlaşması yaptım. Sonra araziyi parselleyerek sattım, sermaye yaptım. Sonra inşaat sektörüne atıldım. Babamdan ayrıldıktan sonra yılmadım, çalıştım. Zorluklar beni bilemiştir. Hedeflerimi doğru koydum ve çalıştım. Hedefi olmayan bir insan boş çuvala benzer ve boş çuval ayakta durmaz. Her zaman sözümün arkasında durdum ve güven verdim. Bugüne kadar 30 bin civarında konut yaptım ve yapmaya da devam ediyorum.”

AGA 61 plakasını almak için çok uğraşıyorum

20 civarında farklı konseptte ve birçoğunun plakası ‘AGA’ olan otomobilleriyle de gündeme gelen Ağaoğlu, ‘AGA 61’ plaka hayaliyle ilgili soruya, “Elhamdülillah Trabzon, Oflu’yum. Birçok ‘AGA’ plakalı aracım var ama ‘AGA 61’ plakayı almak için uğraşıyorum. Ancak şimdiki sahibi çok inatçı bir kadın, buradan kendisine seslenmiş olayım fakat plakayı satmıyor” dedi.
Star

 

 


Geri Dön