29 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu, sempozyumlarda örnek gösteriliyor

Ali Ağaoğlu, sempozyumlarda örnek gösteriliyor

Basın İlan Kurumu Başkanı Mehmet Atalay, 1'inci Reklam Sempozyumu'nda özel sektöre işadamı Ali Ağaoğlu'nu örnek gösterdi. Atalay, "Reklamda sadece Ağaoğlu değil herkes kazandı" dedi



Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu ve Reklamverenler Derneği işbirliği ile düzenlenen Birinci Reklam Sempozyumu'na kendi oynadığı reklamlarla ses getiren Ağaoğlu Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu damgasını vurdu. Sempozyumda konuşan Basın İlan Kurumu Başkanı Mehmet Atalay, "Ali Ağaoğlu'nun reklam çalışmasının ona ne kadar kazandırdığını herkes gördü. Hem kendisi hem de pazarladığı tüm unsurlar kazandı. Sonuç budur" dedi. Ağaoğlu'nun Basketbol Şampiyona sı'nı da avantaj haline getirdiğini söyleyen Atalay, "Basketbolculara verdiği evlerle de hünerini kanıtlayıp yine pazarlama ve reklamını başarıyla yaptı. Bu tip projelerin yanındayız" diye konuştu.

HEDEF 5 MİLYAR TL
Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura ise geçen yıl yüzde 15 düşen reklam harcamalarındaki arayı bu yıl kapatacaklarını söyledi. Pura, "Reklam yatırımları bu yıl en az 3.2 milyar TL'yi bulur" dedi. 2010'un haziran sonu rakamlarına bakıldığında toplam reklam yatırımlarında yüzde 36'lık bir büyüme olduğuna dikkat çeken Pura, "Bu çok sağlıklı bir büyüme. Çıtayı yükselttik. Artık hedefimiz orta vadede 5 milyar dolarlık pazar" dedi.

Ali Ağaoğlu, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda ikinci olan A Milli Basketbol takımı yani 12 Dev Adama ve teknik heyetine Ayazma'da inşaatına başlanacak 3 bin 100 konutluk My World Europe'dan birer daire hediye etmişti. Ağaoğlu bu tanıtımla projedeki satışlarını artırdı.
Sabah

 


Geri Dön