02 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlu'ndan 'En itibarlı firma' unvanına teşekkür!

Ali Ağaoğlu'ndan 'En itibarlı firma' unvanına teşekkür!

Türkiye İtibar Akademisi’nin Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü ile düzenlediği Türkiye İtibar Endeksi’nin 2016 sonuçları belli oldu. Ağaoğlu İnşaat 'En itibarlı firma' unvanını aldı.



Ortaköy’deki mütevazı evimde yine misafirlerim vardı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren uzun ve koyu sohbetten dolayı çok geç yatmama rağmen her zaman olduğu gibi sabah 7.00’da kalktım ve ofisime geldim.


*


Masama oturdum ve yine güne gazete haberlerine göz atarak başladım. Gördüğüm bir haber içimi ısıttı. Son 6 yılda olduğu gibi bu yıl da Ağaoğlu; sektöründe açık ara Türkiye’nin en itibarlı markası seçilmiş*


“Bana göre bu itibarı sağlayan müşterilerimizin markamıza olan güvenidir.”


Bugüne kadar onlarca proje yaptım. Bunların en büyüğü Maslak 1453. Diğerlerinde olduğu gibi Maslak 1453’te de yaptığım 5 bin daireye müşterilerimiz itibar etti ve satılacak tek dairem kalmadı.


îtibar kolay kazanılmıyor; işini İyi yapacaksın, taahhüdünü söz verdiğin zamanda teslim edeceksin, kalite çıtasını sürekli yukarıda tutacaksın. Satın alana kazandıracaksın. Çalışana . kazandıracaksın.


Ülkene kazandıracaksın...


Bu başarıda en büyük pay inşaat ekibimde. Amatör bir ruhla çalışıyorlar ama dünyanın en iyi profesyonellerinin anlayışına sahipler. Başarılı işlere böyle imza atıyorlar.


Aşağıda, sayfanın el verdiği ölçüde ekibimin bir kısmının ismini yazabiliyorum. Oysa teşekkür etmek istediğim, emeği geçen ve burada adını anmam gereken on binlerce kişi var. Diğer yandan, hepsinin adını buraya yazmak istesem, bütün sayfalara ilan vermek zorunda kalacağım. Allah’a şükür param da var. “Daha iyi olurdu, Ahmet Hakan’ın sıkıcı ve rutin yazılarından kurtulmuş olurduk” diyen varsa, onlara da hak veriyorum.


Ali Ağaoğlu 


Geri Dön