28 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu'ndan Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Ali Kaptan'ına ödül!

Ali Ağaoğlu'ndan Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Ali Kaptan'ına ödül!

Sanattan spora 2010 yılının en başarılı isimlerinin halk tarafından seçildiği Ayaklı Gazete 2010 Televizyon Yıldızları ödül töreni Suadada yapıldı. Törende Erkan Petekkayaya ödülünü veren işadamı Ali Ağaoğlu, oyuncuya, Seni tebrik ederim Petek dedi



Sanattan spora 2010 yılının en başarılı isimlerinin halk tarafından seçildiği Ayaklı Gazete 2010 Televizyon Yıldızları ödül töreni Suadada yapıldı.

www.ayaklıgazete.comun internet üzerinden düzenlediği oylamada 364 aday yarıştı. 786 bin kişinin katıldığı oylamada birinci olanlara ödüllerinin verildiği törene ünlü isimler akın etti. Gecede ilginç anlar yaşandı. Sunuculuğunu yaptığı yarışma programı Framede hayvanlarla iç içe olan Aysun Kayacı, Hangi hayvanı çok seviyorsunuz sorusuna, Bütün hayvanları seviyorum, hatta ben de hayvanım diyerek ilginç bir yanıt verdi.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin Ali Kaptanı Erkan Petekkaya En İyi Drama Oyuncusu ödülünü Ali Ağaoğlundan aldı. Ağaoğlu Petekkayaya, Çok çalıştın, seni tebrik ederim Petek dedi. İşadamının aklının sevgilisi Petek Ertüreye kaydığı konuşuldu. GECEDE Münir Özkula onur ödülü verildi. Ödülü kızı, Güner Özkul aldı. Özkul, geceye iki yaşındaki kızı   Süreyyayla katıldı. Manken Simge Tertemiz geceye sevgilisi Murat Kadıoğlunun yatıyla geldi.

GECEDE ÖDÜL ALANLAR

* YILIN EN İYİ KADIN OYUNCUSU TUBA BÜYÜKÜSTÜN-GÖNÜLÇELEN-ATV
* YILIN EN İYİ ERKEK OYUNCUSU MURAT YILDIRIM-AŞK VE CEZA-ATV
* YILIN EN İYİ KOMEDİ DİZİSİ GENİŞ AİLE-STAR TV
* YILIN EN İYİ DRAMA DİZİSİ ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ-KANAL D
* YILININ EN İYİ TV KANALI KANAL D
* YILIN EN İYİ SİNEMA FİLMİ NEW YORKTA BEŞ MİNARE
* YILIN EN İYİ KADIN SİNEMA OYUNCUSU DEMET AKBAĞ
* YILIN EN İYİ ERKEK SİNEMA OYUNCUSU MAHSUN KIRMIZIGÜL
MESUT YILMAZ


Geri Dön