25 / 05 / 2024

Ali Haşhaş, HKS Turizm Hizmetleri A.şž. 'yi kurdu!

Ali Haşhaş, HKS Turizm Hizmetleri A.şž. 'yi kurdu!

HKS Turizm Hizmetleri Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Ali Haşhaş, Başkan Yardımcısı olarak Kerem Haşhaş ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Merve Haşhaş görev yapacak



Ali Haşhaş, Kerem Haşhaş, Merve Haşhaş, Sengül Haşhaş ve Pelin Uyar Haşhaş tarafından kurulan HKS Turizm Hizmetleri Anonim şžirketi, İstanbul 'un şžişli Bölgesi 'nde yer alıyor.

Firmanın iş konusu; Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak işletmek işletmeye vermek bu yerleri satın alma, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak.

100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin sermaye paylaşımına göre;

1-Ali Haşhaş – 45 bin TL.

2-Kerem Haşhaş – 45 bin TL.

3-Merve Haşhaş – 8 bin TL.

4-Sengül Haşhaş – 1.000 TL.

5-Pelin Uyar Haşhaş – 1.000 TL.

HKS Turizm Hizmetleri Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Ali Haşhaş, Başkan Yardımcısı olarak Kerem Haşhaş ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Merve Haşhaş görev yapacak.

Adres: Eski Büyükdere Caddesi, Giz 2000 Plaza-şžişli

1953 doğumlu olan Ali Haşhaş İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ni bitirdi. Emlak, yatırım, inşaat ve ticaret alanlarında faaliyet gösteren Extensa A.şž.'de Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi. Haşhaş, evli ve üç çocuk babası.


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön