28 / 04 / 2024

Ali İhsan Manisalı inşaat şirketi kurdu

Ali İhsan Manisalı inşaat şirketi kurdu

İbrahim Tatlıses´in Bodrum´da satın aldığı Maki Oteli´in eski işletmecisi Ali İhsan Manisalı inşaat şirketi kurdu



Ali Şahinler ile ortak işlettiği 60 odalı ve 146 yataklı Bodrum Maki Otel´i 2007 yılında İbrahim Tatlıses´e devreden Ali İhsan Manisalı, inşaat ve turizm şirketi kurdu. Maki Turistik İşletmeler Sanayi ve Ticaret AŞ ismiyle Şişli İstanbul adresinde kurulan şirketin İstanbul Ticaret Odası´na kaydı 28 Haziran 2010 tarihinde yapıldı. Sermayesi 600 bin TL olarak kayıtlara geçen Maki Turizm´in ağırlı olarak konaklama işini yapacak. Ayrıca yurt içi ve yurt dışında turizm ve seyahat acenteleri ile turizm faaliyetinde de bulunacak.

Yönetim kurulu başkanlığını Ali Ihsan Manisalı´nın yapacağı şirketin başkan yardımcısı Müdeddet Hanzat Öz ve yönetim kurulu üyesi de Zafer Tarlan.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler...

Maki Otel'in eski işletmecisi inşaat şirketi kurdu


İbrahim Tatlıses'in Bodrum'da satın aldığı Maki Oteli'in eski işletmecisi Ali İhsan Manisalı inşaat şirketi kurdu.

Ali Şahinler ile ortak işlettiği 60 odalı ve 146 yataklı Bodrum Mali Otel'i 2007 yılında İbrahim Tatlıses'e devreden Ali İhsan Manisalı, inşaat ve turizm şirketi kurdu. Maki Turistik İşletmeler Sanayi ve Ticaret AŞ ismiyle Şişli İstanbul adresinde kurulan şirketin İstanbul Ticaret Odası'na kaydı 28 Haziran 2010 tarihinde yapıldı. Sermayesi
600 bin TL olarak kayıtlara geçen Maki Turizm'in ağırlı olarak konaklama işini yapacak. Ayrıca yurt içi ve yurt dışında turizm ve seyahat acenteleri ile turizm faaliyetinde de bulunacak.

Yönetim kurulu başkanlığını Ali İhsan Manisalı'nın yapacağı şirketin başkan yardımcısı Müdeddet Hanzat Öz ve yönetim kurulu üyesi de Zafer Tarlan.
emlakkulisi.com


Geri Dön