03 / 05 / 2024

Alibeyköy Haliç Rezidans ödeme planı!

Alibeyköy Haliç Rezidans ödeme planı!

Firma: Krg İnşaat

Minimum fiyatın 170 bin TL'den başlangıç gösterdiği Alibeyköy Haliç Rezidans ödeme planı 'na haberimizden ulaşabilirsiniz...





10 katlı tek blok olarak tasarlanan Haliç Rezidans projesi  Krg İnşaat  girişimi imzası taşıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan daire alternatiflerinin bulunduğu  Alibeyköy Haliç Rezidans projesinde 80 adet daire mevcut durumda. 


Alibeyköy Haliç Rezidans ödeme planı ile ilgili bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. Alibeyköy Haliç Rezidans ödeme planı 'na göre projenin fiyatları şöyle: 


Alibeyköy Haliç Rezidans daire fiyatları: 

 

Alibeyköy Haliç Rezidans projesindeki daireler minimum 170 bin TL'den, maksimum ise 550 bin TL'den satılıyor. Alibeyköy Haliç Rezidans ödeme planı 'nın ayrıntıları şöyle: 


Alibeyköy Haliç Rezidans ödeme planı: 


Alibeyköy Haliç Rezidans ödeme planı 'na göre daire tutarının yüzde 25'i peşinat olarak ödendikten sonra kalan miktar için banka kredisi kullanılabiliyor. Alibeyköy Haliç Rezidans ödeme planı 'nın ayrıntıları için projenin 212 627 44 14 numaralı satış ofisinden bilgi alabilirsiniz. Alibeyköy Haliç Rezidans 'ın teslim tarihi şöyle: 


Alibeyköy Haliç Rezidans teslim tarihi konusunda verilen bilgilere göre projenin teslimlerinin 1,5 yıl içinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


Türk hamamı, fitness center yüzme havuzu, ve kapalı otopark gibi olanakların bulunduğu Alibeyköy Haliç Rezidans iletişim bilgileri şöyle: 


Alibeyköy Haliç Rezidans iletişim:


Alibeyköy Haliç Rezidans adres: Vardar Caddesi, No: 30, Alibeyköy, Eyüp, İstanbul

Alibeyköy Haliç Rezidans telefon: 0 212 627 44 14


Haliç Rezidans iletişim: 

Telefon: 0 212 627 44 14

Web adresi: halicrezidans.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi



Geri Dön