28 / 04 / 2024

haliç rezidans alibeyköy iletişim

haliç rezidans alibeyköy iletişim

Haliç Rezidans Alibeyköy projesinde yer alan dairelerden 3 oda 1 salon konut seçeneklerinin fiyatları 485 bin TL'den başlıyor ve de 585 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Haliç Rezidans Alibeyköy'de yıl sonu teslim daireler 390 bin TL'ye!

Haliç Rezidans Alibeyköy projesinde yer alan dairelerden 1+1 konut seçeneklerinin tamamı satıldı. Kalan konutlardan 2+1 'lerin fiyatları 390 bin TL'den başlıyor. Yıl sonu teslim ediliyor...

Haliç Rezidans Alibeyköy'de 1+1'ler tükendi! 390 bin TL'ye 2+1!

Alibeyköy'de yer alan Haliç Rezidans projesi kapsamında yer alan dairelerden 1 oda 1 salon olanların tamamı tükendi. Projedeki 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 390 bin TL'den başlıyor.

Haliç Rezidans Alibeyköy satılık daire!

Haliç Rezidans Alibeyköy satılık daire fiyatları bilgisi haberimizde yer alıyor. Haliç Rezidans projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor

Alibeyköy Haliç Rezidans fiyat! 340 bin TL'ye 2+1!

Krg İnşaat projesi olarak yükselen Alibeyköy Haliç Rezidans fiyat bilgisi kapsamında detaylar kapsamında 2 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Alibeyköy Haliç Rezidans satılık! 230 bin TL'ye!

Alibeyköy Haliç Rezidans satılık daire seçeneklerinden 1 oda 1 salon olanların fiyatları 230 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor

Haliç Rezidans Alibeyköy Evleri! 2014 sonunda teslim!

Haliç Rezidans Alibeyköy Evleri kapsamında yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor

Haliç Rezidans Alibeyköy ödeme planı!

Haliç Rezidans Alibeyköy ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor, proje tek blok halinde yükseliyor...

Haliç Rezidans fiyat listesi!

Toplam 80 daireden meydana gelen Haliç Rezidans fiyat listesi için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Haliç Rezidans Alibeyköy iletişim!

Banka kredisi ile daire almanın mümkün olduğu Haliç Rezidans Alibeyköy iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Alibeyköy Haliç Rezidans ödeme planı!

Minimum fiyatın 170 bin TL'den başlangıç gösterdiği Alibeyköy Haliç Rezidans ödeme planı 'na haberimizden ulaşabilirsiniz...

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı 2019'da tamamlanacak!

Son günelerde İstanbulluları meraklandıran Haliç’teki kazıkların sebebinin Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesi olduğu öğrenildi. 

Alibeyköy 5. Levent Rezidans iletişim!

Alibeyköy 5. Levent Rezidans iletişim için satış ofisi ile 0212 600 14 00 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Peşinde yüzde 10 indirim imkanı sunan proje Kiptaş Finanskent 2 arsası üzerinde yükseliyor.

Alibeyköy 5. Levent Rezidans ne zaman teslim?

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor. Peki Alibeyköy 5. Levent Rezidans ne zaman teslim?

Alibeyköy 5. Levent Rezidans nerede?

Toplam 516 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'lere kadar değişiyor. Projede 4 bin 64 adet daire bulunuyor. Peki Alibeyköy 5. Levent Rezidans nerede?

Alibeyköy 5. Levent satış ofisi telefon!

Alibeyköy 5. Levent satış ofisi telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi. Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen 5. Levent projesi Alibeyköy ‘de inşa ediliyor.

Alibeyköy'de tapu sorunu çözüme kavuşuyor!

Alibeyköy Merkez Camii’nin de içinde bulunduğu alandaki taşınmazlarla ile ilgili olarak Eyüp Belediyesi’nin girişimleriyle önemli bir adım daha atıldı. Bölgedeki hak sahiplerini tapularını alabilmeleri için vakıflar meclisinden takas kararı çıktı.

Alibeyköy’ün tapu sorunu çözülüyor!

Alibeyköy Merkez Camii’nin de içinde bulunduğu alandaki taşınmazlarla ile ilgili olarak Eyüp Belediyesi’nin girişimleriyle önemli bir adım daha atıldı. Bu bölgedeki hak sahiplerinin tapularını alabilmeleri için vakıflar meclisinden takas kararı çıktı.

Alibeyköy’de tapu sorunu çözülüyor!

Alibeyköy Merkez Camii’nin de içinde bulunduğu alandaki taşınmazlarla ile ilgili olarak Eyüp Belediyesi’nin girişimleriyle önemli bir adım daha atıldı. Bu bölgedeki hak sahiplerini tapularını alabilmeleri için Vakıflar Meclisi’nden takas kararı çıktı.

Alibeyköy 5. Levent satış ofisi iletişim!

Alibeyköy 5. Levent satış ofisi iletişim numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Alibeyköy 5. Levent Evleri ulaşım!

Alibeyköy 5. Levent Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Alibeyköy 5. Levent projesi Torunlar GYO ve KİPTAŞ tarafından hayata geçiriliyor.

Alibeyköy 5. Levent adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede daire alanları 50 metrekareden başlıyor. Alibeyköy 5. Levent adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Eyüp ilçesine bağlı Alibeyköy'de inşa ediliyor.

Alibeyköy doğalgaz hattındaki sızıntı önlendi!

Alibeyköy'de metro çalışması sırasında zarar gören doğalgaz hattındaki sızıntı önlendi. Alınan bilgiye göre, Çırçır Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda metro inşaatı çalışması sırasında doğalgaz ana dağıtım hattı zarar gördü.

Alibeyköy'de metro hattı inşaatında doğalgaz borusu patladı!

Alibeyköy'de metro hattı inşaatı çalışmaları sırasında doğalgaz borusu patladı. Çevredeki binalar tahliye ediliyor.

haliç rezidans alibeyköy iletişim Haberi

haliç rezidans alibeyköy iletişim

Krg İnşaat tarafından hayata geçirilen Haliç Rezidans projesi, Alibeyköy'de inşa ediliyor. 


Haliç Rezidans Alibeyköy'de tek blok ve 80 konut yer alıyor. Projedeki tek blok 10 katlı tasarlandı. 


Haliç Rezidans Alibeyköy projesinde 1 oda 1 salon daireler satıldı. Haliç Rezidans Alibeyköy satılık daireleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 



Haliç Rezidans Alibeyköy fiyat listesi!

2 oda 1 konut seçeneklerinin fiyatları 390 bin TL ile 515 bin TL arasında

3 oda 1 konut seçeneklerinin fiyatları 485 bin TL ile 585 bin TL arasında değişiyor. 


Haliç Rezidans Alibeyköy ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Ve sene sonuna kadar ödeme yapılıyor. Haliç Rezidans Alibeyköy teslimleri Aralık'ta yapılacak. 


Haliç Rezidans Alibeyköy adres : Vardar Caddesi, No: 30, Alibeyköy, Eyüp,  İstanbul 


Haliç Rezidans Alibeyköy iletişim

Telefon: 0 212...