29 / 04 / 2024

Aliva Wellness, Terrace Fulya Center'da yeni ofisini açtı!

 Aliva Wellness, Terrace Fulya Center'da yeni ofisini açtı!

Türkiye’nin en iyi otellerinden NG Güral Sapanca Wellness & Convention’da misafirlerine yıllardır unutulmaz deneyimler yaşatan Aliva Wellness, Teşvikiye’deki yeni ofisiyle artık İstanbul’da




İstanbulluların uzun süredir yolunu gözlediği sağlıklı yaşam adreslerinden biri olan Aliva Wellness’ın açılışına cemiyet ve iş hayatının önde gelen isimleri de yoğun ilgi gösterdi.



Sağlıklı yaşam tutkunlarının en gözde adreslerinden bir olan Aliva Wellness, 20 Eylül Perşembe akşamı düzenlenen açılış kokteyliyle kapılarını İstanbullulara açtı. Ev sahipliğini Aliva Wellness Diyetisyeni Ali Dereli’nin yaptığı açılışa cemiyet ve iş hayatının önde gelen isimleri katıldı. 


Türkiye’nin en iyi otellerinden NG Güral Sapanca Wellness & Convention’da misafirlerine hizmet vermeye devam edecek olan Aliva Wellness, Teşvikiye’deki bu yeni ofisinde öncelikli olarak beslenme danışmanlığı veriyor olacak. Aliva Wellness, sunduğu mükemmel hizmet ve sağlıklı yaşam adına aldığı başarılar nedeniyle adından çokça söz ettiriyor ve bundan dolayı da İstanbulluların uzun süredir yolunu gözlediği yerlerin başında geliyordu. 


Aliva Wellness İstanbul:

Terrace Fulya Center 1, Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. Kat:6 D:17 Şişli/İstanbul

Tel: 0212 215 51 50



Geri Dön