19 / 05 / 2024

'Allah mal sahiplerine sabır versin' diyen Mert Başaran: 'Her mal sahibi zengin her kiracı fakir değildir'

'Allah mal sahiplerine sabır versin' diyen Mert Başaran: 'Her mal sahibi zengin her kiracı fakir değildir'

Ev sahibi kiracı kavgaları her geçen gün giderek artarken Ekonomist Mert Başaran'dan da yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Mert Başaran paylaşımında 'Her mal sahibi zengin her kiracı fakir değildir' ifadelerini kullandı.



Mülk sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar her geçen gün daha da artıyor. Hem ev sahipleri hem kiracılar, mağdur oldukları durumları sosyal medya hesapları üzerinden sık sık dile getiriyor.

Ev sahipleri paylaşımlarında yüzde 25 zam sınırı sebebiyle mağdur olduklarına, evlerinin gerçek kira bedelini alamadıklarına değinirken, kiracılar ise peş peşe artan kira bedelleri nedeniyle mağdur olduklarını söylüyor. 

Ev sahibi kiracı kavgasında sular durulmazken, resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/MertBasaran_inv üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran, "Evini verdiysen o ev artık 11 yıl senin değil!" dedi.

Mert Başaran yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Yakın bir dostum Bakırköy'de oturuyor kirası 30 bin lira ödeyemiyor. Beşiktaş'ta babadan evde kiracısı var 4000 ödüyor dava açıyor ilk celsede hakim ret veriyor! Esenyurt'ta 1+0 evi var ben aldırmıştım git orada otur kardeşim, senin evinde 11 yıl daha kiracın keyif yapacak deniyor. Bu arada kiracıda her yıl araba değiştirip yeni aşkım diye selfi paylaşıyor!

Her mal sahibi zengin her kiracı fakir değildir, cidden şuanda varlık içinde sürünüyor. Allah mal sahiplerine sabır versin, iyi ki toprakçıyım" ifadelerini kullandı.

Mert Başaran'ın paylaşımı şu şekilde:

Yakın bir dostum Bakırköy'de oturuyor kirası 30 bin lira ödeyemiyor. Beşiktaş'ta babadan evde kiracısı var 4 bin TL ödüyor dava açıyor ilk celsede hakim ret veriyor! Esenyurt'ta 1+0 evi var ben aldırmıştım git orada otur kardeşim, senin evinde 11 yıl daha kiracın keyif yapacak deniyor. Bu arada kiracı da her yıl araba değiştirip yeni aşkım diye selfi paylaşıyor!

Her mal sahibi zengin her kiracı fakir değildir, cidden şuanda varlık içinde sürünüyor. Allah mal sahiplerine sabır versin, iyi ki toprakçıyım

Mert Başaran'ın paylaşımına mağdur ev sahiplerinden de pek çok yorum geldi. İşte o yorumlar...

 

 

Evi ve arsası olanlar dikkat! Emlak vergisinde son tarih 31 Mayıs!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi seviyesi ne kadar oldu?

Apartmanlarda tadilat saatleri neler? Komşularınız ile sorun yaşamak istemiyorsanız bilmeniz gereken detaylar...


Geri Dön