02 / 05 / 2024

Allgreen Villaları'nda 400 bin dolara villa! Hemen teslim!

Allgreen Villaları'nda 400 bin dolara villa! Hemen teslim!

Allgreen Villaları projesi Zekeriyaköy Demirciköy’de inşa edildi. Projede villa fiyatları 400 bin dolardan başlıyor 500 bin dolara kadar yükseliyor…



Yapı Tasarım İnşaat tarafından inşa edilen Allgreen projesinde 358 metrekarelik 3+1 villaların satışı sürüyor. Villaların fiyatları 400 bin dolardan başlıyor 500 bin dolara kadar çıkıyor. Tüm bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor.4 katlı villaların taban oturumları ise 70 ile 85 metrekare arasında değişiyor. Her villada asansör bulunuyor.

2006 yılının Nisan ayında yapımına başlanan Allgreen projesinde konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor. Toplam 23 bin metrekarelik bir alana kurulan Allgreen'de inşaat alanı 18 bin metrekare.

Allgreen Villaları projesinde toplam 55 adet villa bulunuyor. Allgreen'in ortak alanlarında açık ve kapalı havuz, sauna, buhar banyosu, fitness salonu ve kafe bulunuyor.

İstanbul Zekeriyaköy'de yeşilin içinde kurulan Allgreen Village'da her sabah yemyeşil bir güne uyanacaksınız. Allgreen Village, zemin etüdleri dikkate alınarak, radye temel sistemi ile yapılan villalarda ailenizle güven içinde olacağınız yepyeni bir yaşam alanı...

Yemyeşil doğa güzelliği içinde kurulan Allgreen Village Zekeriyaköy'de;ana giriş kapısından başlayan 24 saat güvenlik hizmeti; her villadaki site girişi ile bağlantılı diyafon, kamera ve alarm sistemleri ile yeşili güven içinde yaşayacaksınız.

Site özellikleri

•Çevre yapılardan farklı ısı yalıtımı

•Yerden ısıtma ve özel dış cephe sistemleri

•Özel peyzaj çalışması yapılmış çevre bahçe düzeni

•Her villade asansör

•Özenle seçilmiş alternatifli malzemeler ile yapılacak estetik iç dekorasyon,

•Her villaya 2 araçlık otopark,

•Site içinde dinlenme bankları, yürüyüş ve gezinti parkurları

•Açık oyun alanları

•Cafe, fitness, masa tenisi, bar, yaz - kış kullanılabilir yüzme havuzu, güneşlenme terası içeren, komşularınız ve dostlarınızla paylaşabileceğiniz sosyal tesis.

Allgreen Club
 
* Büfe

* Geniş ve rahat kanapeler ile çevrili şömine

* Oyun Masaları

* Bay ve Bayanlar için ayrı Sauna

* Yüzme Havuzu

* UV (ultraviole) steril camla kaplı )

* Soyunma Kabini

* Spor Salonu

* Kapalı alanda Kafe

* Teras Kafe

0212 358 01 16

www.allgreenzekeriyakoy.com


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön