30 / 04 / 2024

Allianz 'iş yerim sigortası'yla kira kaybını güvenceye alıyor!

Allianz 'iş yerim sigortası'yla kira kaybını güvenceye alıyor!

Allianz Türkiye 'iş yerim sigortası'yla kira kaybını ve iş durması gibi riskleri de güvence altına alıyor...



Allianz Türkiye, müşterilerin talep ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak İş yerim Sigorta'sını oluşturdu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; iş yerim sigortası ile iş yerleri, iş durması ve kira kaybı gibi risklere karşı güvence altına alınıyor.

Allianz Türkiye Oto Dışı Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Öktem Örkün, Allianz Türkiye’nin çeviklik üzerine kurduğu iş stratejisi doğrultusunda daha yalın, anlaşılır ve aynı zamanda daha zengin içerikli ürünler geliştirmek yönünde ilerlediklerine dikkat çekerek, "Müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını dikkate alarak yeniden tasarladığımız İşyerim Sigortası’nda kelime ve sayfa sayısını yüzde 30 azalttık. Teklif alma sürecini 4 dakikadan 55 saniyeye, üretim sürecinde risk sorularını 17’den 7’ye düşürdük" diye konuştu.

Allianz Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, şirket, müşterilerinin iş yerlerini ve isteğe göre içinde yer alan muhteviyatı yangın, hırsızlık, sel ve su baskınına karşı koruduğu; ayrıca iş durması ve kira kaybına kadar birçok riske karşı güvence altına aldığı İşyerim Sigortası’nı yalınlık stratejisini dikkate alarak yeniledi. İşyerim Sigortası’nın yeni versiyonunda farklı ihtiyaçlara göre “standart, kapsamlı ve muafiyetli” olmak üzere üç paket bulunuyor.

Allianz Yuvam Sigortası ile 35 saniyede evinizi sigortalayabilirsiniz!


Geri Dön