17 / 05 / 2024

allianz iş yerim sigortası

allianz iş yerim sigortası

Allianz Türkiye 'iş yerim sigortası'yla kira kaybını ve iş durması gibi riskleri de güvence altına alıyor...

TOKİ iş yeri ve arsa kuralarında son dakika! İşte il il kura çekimi tarihleri!

TOKİ “İlk İş Yerim” projelerinde 2. etap kura çekilişleri yarın 5 il ve ilçede 417 iş yeri, için “İlk Evim Arsa” kuraları ise 20-27 Mart 2023 tarihleri arasında, 22 şehirde 32 bin 113 hak sahibi için çekilerek devam edecek.

TOKİ İstanbul İlk Evim kura çekilişi başlıyor! Tam 50 bin konut sahibini bulacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Tuzla'da yapılacak konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ İlk İş Yerim kura çekilişi resmen başlıyor! İşte il il ilçe ilçe TOKİ İlk İş Yerim kura takvimi! Hemen bakın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle ertelenen “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde yeni kura tarihleri ile bu kuraların çekileceği il ve ilçeler açıklandı.

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu!

TOKİ’nin tarafından başlatılan İlk Evim İlk Arsam ve İlk İş Yerim Projesi’nde Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca ve Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu.

TOKİ İzmir İlk Evim, İlk İş Yerim projesi için kura çekimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında İzmir genelinde yapılacak 12 bin 400 konut için hak sahiplerinin kurayla belirlenmesine başlandı.

TOKİ için Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'de olup ta haber bekleyenler bu habere hemen bakın! kabul listesi açıklandı  

Az bir süre önce TOKİ'nin 'İlk Evim, İlk İş Yerim' konut projesinde Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için kabul listeleri belirlendi. Türkiye'de ilk defa bu kadar geniş kapsamlı konut projesinde heyecan tam gaz sürerken, Açıklanan ilçelerde listeler merak ediliyor.

TOKİ Balıkesir İlk Evim İlk İş Yerim kura çekilişi başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir projesinde yer alan konutların kura çekilişi başladı. Peki TOKİ Balıkesir kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte detaylar...

İlk iş yerim kura ne zaman? İlk Evim İlk İş Yerim kura sonuçları nereden öğrenilir?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ tarafından hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinde 64 ilde kura çekimi sona erdi. İşte merak edilenler!

Kocaeli İlk Evim İlk İş Yerim projesinin kura çekilişleri tamamlandı!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan ve ev almak isteyen binlerce kişinin yüzünü güldüren "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Kocaeli'de inşa edilecek konutların hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Sakarya İlk Evim İlk İş Yerim kuraları çekiliyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Sakarya kent merkezinde inşa edilecek olan toplam 1760 konutun kuraları çekiliyor...

TOKİ Bilecik İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı Bilecik İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi. İşte TOKİ Bilecik İlk Evim, İlk İş Yerim kura çekilişi detayları...

Eskişehir'de İlk Evim İlk İş Yerim projesinde 511 konutun hak sahipleri belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 250 bin Sosyal Konut Kampanyası kapsamında Eskişehir ilinin ilçelerinde inşa edilecek 511 konutun hak sahipleri kurayla belirlendi.

Mersin İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekiliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mersin İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi...

allianz iş yerim sigortası Haberi

allianz iş yerim sigortası

Allianz Türkiye, müşterilerin talep ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak İş yerim Sigorta'sını oluşturdu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; iş yerim sigortası ile iş yerleri, iş durması ve kira kaybı gibi risklere karşı güvence altına alınıyor.

Allianz Türkiye Oto Dışı Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Öktem Örkün, Allianz Türkiye’nin çeviklik üzerine kurduğu iş stratejisi doğrultusunda daha yalın, anlaşılır ve aynı zamanda daha zengin içerikli ürünler geliştirmek yönünde ilerlediklerine dikkat çekerek, "Müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını dikkate alarak yeniden tasarladığımız İşyerim Sigortası’nda kelime ve sayfa sayısını yüzde 30 azalttık. Teklif alma sürecini 4 dakikadan 55 saniyeye, üretim sürecinde risk sorularını 17’den 7’ye düşürdük" diye konuştu.

Allianz Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, şirket, müşterilerinin iş yerlerini ve isteğe göre içinde yer alan muhteviyatı yangın, hırsızlık, sel ve...