29 / 04 / 2024

TOKİ Sakarya İlk Evim İlk İş Yerim kuraları çekiliyor!

TOKİ Sakarya İlk Evim İlk İş Yerim kuraları çekiliyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Sakarya kent merkezinde inşa edilecek olan toplam 1760 konutun kuraları çekiliyor...



Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Sakarya kent merkezinde inşa edilecek olan toplam 1760 konut için hak sahiplerinin kurayla belirlenmesine başlandı.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Serpan Spor Salonu'nda yapılan kura çekimi programı, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hazırlanan kısa filmin gösterimiyle başladı.

TOKİ Sakarya İlk Evim İlk İş Yerim kuraları çekiliyor!

Verilen detaylara göre, şehit aileleri ve gazi kontenjanından hak sahibi olanların açıklanmasından sonra Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, engelliler için ilk kurayı çekti.

Merakla beklenen kura çekimi konuşmasına "Rabbim Cumhurbaşkanımızdan razı olsun." diyerek başlayan Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 5 senede 500 bin konut, 2 sene içinde de 250 bin konut inşa edildiğini kaydederek, şimdiden hak sahibi olacak vatandaşlara hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.


Geri Dön