06 / 05 / 2024

TOKİ Trabzon İlk Evim İlk İş Yerim kuraları çekildi!

TOKİ Trabzon İlk Evim İlk İş Yerim kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Trabzon İlk Evim İlk İş Yerim kuraları çekildi.



Trabzon'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında hayata geçirilecek olan toplamda 2 bin 550 konutun hak sahiplerinin belirleneceği kura çekiminin ikinci turu da yapıldı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan proje çerçevesinde şehirde inşa edilecek olan konutların dün başlayan kura çekimine, Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'nde devam edildi.

Merakla beklenen kura çekimi, Vali İsmail Ustaoğlu ve protokol üyelerinin, başvuranların adının yazılı olduğu kura kağıtlarını çekmesiyle başladı.

TOKİ Trabzon İlk Evim İlk İş Yerim kuraları çekildi!

Konu ile ilgili olarak verilen detaylra göre, Vali İsmail Ustaoğlu, Türkiye'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her alanda çıktığı kalkınma hamlesinde Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında Trabzon'da da  toplamda 2 bin 550 kişinin ev sahibi olacağını dile getirdi.

Söz konusu projede şehit ailelerine, emekli ve gençlere kontenjan ayrılmasının da önemiyle ilgili önemli açıklamalar yapan Ustaoğlu, Türkiye için çok önemli olan bir sosyal konut projesi olduğunu söyleyerek, bu projenin şehirlere ayrı bir kimlik kattığını söyledi.


Geri Dön