18 / 05 / 2024

TOKİ Trabzon İlk Evim İlk İş Yerim kuraları çekildi!

TOKİ Trabzon İlk Evim İlk İş Yerim kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Trabzon İlk Evim İlk İş Yerim kuraları çekildi.



Verilen detaylara göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise projenin dar gelirlilerin ev sahibi olmasında büyük bir avantaj sağlayacağını dile getirdi.

Yine verilen detaylara göre, konutların kısa zamanda hak sahiplerine teslim edilmesinin planlandığını dile getiren Murat Zorluoğlu, "Bu hakikaten çok büyük bir proje, büyük bir vizyon ve bu vizyonun arkasında Recep Tayyip Erdoğan var. Kendisine Trabzon'dan teşekkür ediyorum. İnşallah bu projeyle birlikte birçok vatandaşımızın yüzü gülecek." dedi.

TOKİ Trabzon İlk Evim İlk İş Yerim kuraları çekildi!

TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca ise TOKİ'nin Trabzon'a son 20 yılda yaptığı yatırımları katılımcılara anlattı. Aktarılan detaylara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı çerçevesinde büyük bir heyecanla hazırladıkları, Türkiye yüzyılına damga vuracak çalışmalar kapsamında Trabzon'da yatırımlara devam ettiklerine değinen Karaca Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi çerçevesinde ilk etapta Trabzon merkezde 1146, Araklı'da 200, Arsin'de 90, Akçaabat'ta 100, Sürmene'de 100, Maçka'da 158, Vakfıkebir'de150, Çarşıbaşı'nda 166, Düzköy'de 240, Hayrat'ta 50, Of'ta 150 olmak üzere 2 bin 550 konutumuza 51 bin 528 başvuru yapıldığını kaydetti. 

Ayhan Karaca açıklamasında 81 ilde olduğu gibi burada da kuraların noter huzurunda çekildiğini ve dijital ortamda bu kuralarının yayımlandığını söyleyerek, vatandaşların gözü önünde kuraların çekildiğini ve hak sahiplerinin belirlendiğini kaydetti.

Şehir merkezindeki konut için kurada ismi çıkan Orhan Ateş, oğlu polis memuru Muammer Ateş'in İstanbul Beşiktaş'ta 2016 yılındaki bombalı saldırıda şehit olduğunu dile getirdi.

Açıklamasında TOKİ'nin şehit ailelerine hak tanıdığını dile getiren Orhan Ateş, kendilerinin de başvurduğunu belirterek, hem sevinçli hem de hüzünlü olduğunu söyledi. 

TOKİ'den Nevşehirlilere yeni yıl müjdesi! 206 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Yalova projesi için tarih belli oldu! 717 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ aylık taksitleri ne kadar 2023! TOKİ’de ödemeler nasıl olacak? TOKİ taksitleri ne zaman başlıyor?


Geri Dön