27 / 04 / 2024

TOKİ Kırıkkale İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

TOKİ Kırıkkale İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesindeki konutların kura çekilişi gerçekleştirildi.



Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan ve geçtiğimiz aylarda başlatılan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Kırıkkale'de hayata geçirilecek olan toplam 919 konuttan 581'i için kura çekilişi gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda yapılan kura çekilişinde konuşan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale'de 919 konut yapılacağını dile getirdi.

TOKİ Kırıkkale İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

Yine verilen detaylara göre, Sulakyurt ve Çelebi ilçeleri ile Çerikli beldesinde başvuru sayısı az olduğundan buradaki konutlar için kura çekilmeyeceğini dile getiren AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir sosyal konut hamlesi olduğunu belirterek, Salgına, savaşa rağmen insanlarımızın hayatına dokunmaya devam ettiklerini söyledi.

Vali Yardımcısı Ahmet Ferhat Özen de Toplu Konut İdaresi Başkanlığının bugüne kadar sayısız hizmetler yaptığına dikkati çekerek, ülkenin her bölgesinde projeler gerçekleştirdiğini belirtti.

Konuşmalardan sonra merkez ve Keskin, Bahşılı, Delice ile Karakeçili ilçelerinde inşa edilecek toplam 581 konut için kuraları çekildi.


Geri Dön