27 / 04 / 2024

TOKİ İlk Evim Karabük kuraları çekildi! TOKİ Karabük kura sonuçları 7 Aralık 2022!

TOKİ İlk Evim Karabük kuraları çekildi! TOKİ Karabük kura sonuçları 7 Aralık 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim projesi kapsamında Karabük kuraları çekildi. İşte TOKİ Karabük kura sonuçları 7 Aralık 2022...



Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak tanıtılan ve milyonlarca kişinin başvuru yaptığı "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi"nde Karabük'te hayata geçirilecek olan toplamda 899 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekimi gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi'nde yapılan TOKİ Karabük İlk Evim kura çekimine, ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar katılım sağladı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra kent merkezinde inşa edilecek olan konutlar için ilk kura çekimini, Vali Fuat Gürel yaptı.

Kurada adı çıkan hak sahiplerinin adları hem salon içinde hem de dışarıda kurulan platformda okundu ve dijital ekrana yansıtıldı.

TOKİ İlk Evim Karabük kuraları çekildi! TOKİ Karabük kura sonuçları 7 Aralık 2022!

Vali Gürel kura çekiminde yaptığı konuşmada, projenin önemine değindi. Ayrıca şehit ailesine, engelli bireylere, gazilere, gençlere, yaşlılara destek veren, hizmet eden bir millet olduklarını dile getiren Gürel, "Bugün de inşallah devletin, TOKİ'nin öncülüğünde sizleri bu güzel projeyle ev sahibi yapmış olacağız." diyerek, Karabük'te 899 konuta 18 bine yakın başvuru olduğunu söyledi.

İşte TOKİ Karabük kura sonuçları... Karabük TOKİ kura sonucu öğrenme detayları... Karabük TOKİ kura sonucu 7 Aralık 2022 sorgualama...


Geri Dön