28 / 04 / 2024

TOKİ Hatay İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi! 

TOKİ Hatay İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Hatay İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde yer alan konutların kuraları çekildi...



Hatay'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 1450 konutun hak sahibi kurayla belirlendi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Antakya Kapalı Spor Salonu'nda noter huzurunda, Antakya ve İskenderun ilçelerinde inşa edilecek olan konutların kurası çekildi.

Engelli vatandaşlar için inşa edilecek olan konutların ilk kurasının çekimi, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı tarafından yapıldı. Verilen bilgiye göre merakla beklenen kura çekilişiyle belirlenen hak sahiplerinin adları tek tek okunup sahnedeki ekrana yansıtıldı.

TOKİ Hatay İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi! 

TOKİ Hatay projelerine başvuru yapan vatandaşlar heyecanla kura sonuçlarını takip etti, ekranda isimlerini görenler sevinç yaşadı.

Peki merakla beklenen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay projeleri kapsamında kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Hatay projesindeki konut sayısı...


Geri Dön