03 / 07 / 2024

TOKİ Kütahya İlk Evim kuraları çekiliyor!

TOKİ Kütahya İlk Evim kuraları çekiliyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamleleri arasında yer alan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında, Kütahya'da hayata geçirilecek konutların kuraları çekiliyor...



Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamleleri arasında yer alan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında, Kütahya il genelinde inşa edilecek toplamda 2 bin 280 konut için hak sahiplerinin kurayla belirlenmesine başlandı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekimi programı, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) hazırlanmış olan kısa filmin gösterimiyle başladı.

TOKİ Kütahya İlk Evim kuraları çekiliyor!

Verilen bilgiye göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Proje Uzmanı Hasan Hüseyin Çelik, törende Kütahya ili genelinde 2 bin 280 konutun hak sahiplerinin kurayla belirleneceğini dile getirdi.

Yaptığı açıklamada Kütahya genelinde toplam başvuru sayısının 29 bin 495 olduğunu kaydeden Hüseyin Çelik, hak sahiplerinin bir an önce evlerine kavuşabilmeleri için yoğun bir şekilde çalışıldığını da kaydetti.


Geri Dön