30 / 04 / 2024

TOKİ İzmir İlk Evim, İlk İş Yerim projesi için kura çekimleri başladı!

TOKİ İzmir İlk Evim, İlk İş Yerim projesi için kura çekimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında İzmir genelinde yapılacak 12 bin 400 konut için hak sahiplerinin kurayla belirlenmesine başlandı.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında İzmir genelinde inşa edilecek olan toplamda 12 bin 400 konut için hak sahiplerinin kurayla belirlenmesine başlandı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, İzmir'de Sabancı Kültür Merkezi Hasan Tahsin Salonu'nda gerçekleştirilen "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi için kura çekimi, saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunması ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan kısa filmin gösterimiyle başladı.

Merakla beklenen söz konusu törende merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,4 büyüklüğündeki depremde yaşamını yitirenler ve yaralılar için dua edildi.

İzmir'de proje kapsamında hayata geçirilecek olan 12 bin 400 konut için başvuru yapan 225 bin 956 kişi arasından hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimlerine geçildi.

TOKİ İzmir İlk Evim, İlk İş Yerim projesi için kura çekimleri başladı!

İzmir'de Sabancı Kültür Merkezi Hasan Tahsin Salonu'nda gerçekleştirilen "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi için kura çekilişi saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunması ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanmış olan kısa filmin gösterimiyle başladı.

Söz konusu törende merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 şehri etkileyen 7,4 büyüklüğündeki depremde yaşamını yitirenler ve yaralılar için dua edildi.


Geri Dön