16 / 05 / 2024

Alman devinden Türkiye'ye 40 milyon avroluk yatırım!

Alman devinden Türkiye'ye 40 milyon avroluk yatırım!

Alman devi ZF Group, ZF CVS Türkiye aracılığıyla ticari araç fren körükleri için Sakarya'da kurduğu fabrikasının resmi açılışını yaparak, ek tesislerin de temel atma törenini gerçekleştirdi.



Açıklamasında Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde açılışı gerçekleştirilen fabrikada fren körükleri ve krank milleri üretildiğini söyleyen Eryılmaz, "Şirketimiz, temel atma töreni yapılan yeni üretim binasında kompresörler de dahil olmak üzere yüzde 90’a varan yerlilik oranına sahip ticari araç şasi teknolojisi ürünlerine yatırım yapmayı planlıyor. Yakalanan yerlilik oranı, son 13 senedir oluşturulan güçlü yerel tedarikçi ağının ve Türkiye’nin güçlenen altyapısının ve lojistik imkanlarının bir sonucudur." açıklamasını yaptı.

"Fren körüğü üretiminde Avrupa'nın merkezi olacak"

Açılış ve temel atma töreni kapsamında Türkiye’ye gelen, ZF Ticari Araç Operasyonlar ve Malzeme Yönetimi Tepe Yöneticisi Nicolas Bardot da Türkiye’nin, ZF için önemli bir merkez olduğunu söyledi.

THY'nın İtalya'daki yeni rotası Palermo! Biletler 259 dolarından başlıyor!

Ücretsiz doğal gaz tüketimine ilişkin karar resmi gazetede yayımlandı! Yüzde yüz indirim olacak!

TOKİ İstanbul Tuzla 2023 projesi için yeni tarih belli oldu! 381 yeni konutu kaçırmayın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön