İş Fırsatları

Almanya havalimanlarına binlerce Türk işçi alınıyor! Onay geldi, başvurular başlıyor! İşte şartlar

Almanya havalimanlarındaki personel sorunun önüne geçebilmek için Türk işçi alımları yapılacağı duyuruldu. Gelen onayın ardından başvuru süreci başladı. Milyonlarca kişi şartları merak edip araştırılıyor. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? Kaç kişilik alım olacak?  Kargo, bavul ve yer hizmetleri gibi ihtiyaçların karşılanması konusunda alım yapılacak olan departmanlar için ayrıntılar belli oldu

Son dakika haberine göre Almanya havalimanlarındaki personel sorurunu gidermek için Türk işçi alınacağının bilgisi paylaşıldı. Kargo, bavul ve yer hizmetleri gibi ihtiyaçların karşılanması konusunda alım yapılacak olan departmanlar için ayrıntılar belli oldu.

 Peki başvuru şartları ve sağlanan imkanlar neler? Tüm merak edilenler haberimizde...

Almaya'da çalışmak isteyen Türk vatandaşların öncesinde bazı bilgilere sahip olması gerekiyor. Almaya'da iş başvurusu yapabilmek için mncesinde gerekli belgeler tamamlanması gerekiyor.Ardından danışmanlar aracılığı ile iletişim sağlanıyor. Başvurunun olumlu geçmesi halinde hızlandırılmış Almanca Dersi veriliyor.Peki kaç kişilk alım yapılacak? Almanya havalimanına kaç personel alınacak?


KAÇ KİŞİLİK ALIM YAPILACAK?

Almanya Havalimanları  için toplamda 7 bin ila 8 bin kişilik bir işçi alınacağının bilgisi paylaşıldı. Türkiye'den şuan için 2000 kişi alım yapılacak.

Peki personel alımları nasıl yapılacak? Mülakat şartı var mı? Kimler çalışabilir?

MÜLAKAT OLACAK MI? MÜLAKAT NASIL YAPILACAK?

İşçi alım süreci çok hızlı ilerlediği için, alımlar da çok hızlı gerçekleşiyor. O nedenle mülakatlar da oldukça hızlı ileriyor. 

Almanya Havalimanında çalışanlar ne kadar maaş alacak? Maaşlar belli oldu mu? Merak edilen detayların hepsi haberimizde...

MAAŞ NE KADAR VERİLECEK?

Kargo, bavul ve yer hizmetleri gibi ihtiyaçların karşılanması konusunda alım yapılacak olan departmanların maaşlarında değişiklik oluşabiliyor. Saatlik ücreti 14 euro 25 cent. olarak belirnirken, farklılık da oluşmaktadır.

Görev dağılımı nasıl olacak? Kimler hangi görevi yapacak? Görev dağılımı neye göre belirlenecek? İşte merak edilenler...

GÖREV DAĞILIMI NASIL OLACAK?

Türk işçi alımı için öncelik Türkiye’de havalimanında çalışan kişiler ve bu konuda mesleki deneyimi olan kişilere tannacak. Özellikle, havaalanı yer hizmetleri, check-in, havalimanı güvenliği ve bavul taşıma bölümlerinde mesleki deneyimi olanlar işe hemen alınacak.

Almanya, Türkiye’den işçi istiyor! Maaşlar göz dolduruyor! İşte detaylar!

Yurt dışında yaşamak isteyenlere müjde! 27 bin liraya Türk işçi aranıyor