03 / 05 / 2024

Alomar İnşaat Medikal Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!


Alomar İnşaat Medikal Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Hosam Alomar ve Sufwan Alomar ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.





Alomar İnşaat Medikal Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hosam Alomar ve Sufwan Alomar ortaklığında kuruldu. 


Alomar İnşaat Medikal Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; 1-Hertürlü tıbbi medikal malzeme alımı satımı, ithalat ve ihracat, taahhütlere girmek. 2-Hertürlü tıbbi cam ve plastik malzemelerin alımı satımı, ithalat, ihracat,komisyonculugunu yapmak, taahhütlere girmek.3-Tıbbiortopedik ve cerrahi malzemelerin yerli ve yabancı kökenli alçılar vesargıların her nevi adi ve kıymetli madenlerin dis hekim ve tedavisinde kullanılan aletlerle protez yapımında kullanılan diger alet ve cihazların ve bunların aksam teferruat ve yedek parçalarının ve diger yardımcı malzemelerin ithalat, ihracatı alım satımı, yurt içinde ve dısında pazarlamasıve ticareti ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.




Geri Dön