29 / 04 / 2024

Alper İnşaat Selective Prestige iletişim!

Alper İnşaat Selective Prestige iletişim!

Firma: Alper İnşaat

Proje: Selective Prestige

Alper İnşaat Selective Prestige iletişim bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Ataşehir Selective Prestige satılık daire fiyatları 261 bin TL'den başlıyor...




İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de yükselen  Selective Prestige  Evleri  Alper İnşaat  tarafından inşa edildi. Alper İnşaat Selective Prestige iletişim bilgileri ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin tasarlandığı Selective Prestige Evleri satılık 2+1 ve 3+1'ler kalmadı. Selective Prestige satışları 1+1 dairelerde devam ediyor.


Alper İnşaat Selective Prestige iletişim için 444 11 89 telefon numarasını arayarak Selective Prestige satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Selective Prestige Evleri'nde 1+1 dairelerin alanları 59 metrekare - 82 metrekare olarak belirlendi.


Alper İnşaat Selective Prestige Evleri 10 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Ataşehir Selective Prestige ödemeleri konut fiyatının yüzde 75 kısmına kadar banka kredisi ile taksitli olarak yapılabiliyor. 


Ataşehir Selective Prestige Evleri'nde squash salonu, çocuk havuzu, güneşlenme terasları, çocuk oyun parkı, buhar odası, sauna, fitness center, açık / kapalı yüzme havuzu, otopark yer alıyor. Selective Prestige satış listesi 1+1'lerde 261 bin TL ile 264 bin TL aralığında değişiyor.


Ataşehir Selective Prestige nerede?

Ataşehir Selective Prestige adres bilgileri : Tatlısu Mah. Haliç Sk. No: 23 Şerifali / Ümraniye – İSTANBUL


Alper İnşaat Selective Prestige iletişim

Telefon: 444 11 89

Web Adresi: www.selectiveprestige.net

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön