Kripto Paralar

Altcoin yatırımcıları dikkat! Kâhin uyardı... Sert düşüş olabilir!

Popüler kripto para analistine göre, Cardano (ADA) ve diğer iki Ethereum rakibi altcoin projesinin gelecek günlerde düşeceğini öngörüyor.Birçok kişinin merakla takip ettiği kripto para yorumcusu Capo, Ethereum rakipleri; Fantom (FTM) ve Cardano (ADA), Terra (LUNA) için düşüş olacağını iddia etti

Popüler kripto para analistine göre, Cardano (ADA) ve diğer iki Ethereum rakibi altcoin projesinin gelecek günlerde düşeceğini öngörüyor. Birçok kişinin merakla takip ettiği kripto para yorumcusu Capo, Ethereum rakipleri; Fantom (FTM) ve Cardano (ADA), Terra (LUNA) için düşüş olacağını iddia etti.

Cardano (ADA), Fantom (FTM) ve Terra (LUNA) yönelik olumsuz beklentiler

Capo takma isimli kripto Trader, sosyal paylaşım platformu Twitter'dan Cardano (ADA)’nun konusunda uyarılarda bulundu.

Trader, “ADA için ana desteğin altıncı dokunuşu. [Charles Hoskinson] bunun hakkında ne düşünüyorsun? Daha ne kadar düşecek?” ifadelerini kullandı. Teknik analizde, desteğin birden çok kez vurulması, fiyat düzeyinde talebin potansiyel tükenmesini gösterdiği için düşüş sinyali olarak kabul ediliyor. Aylık zaman çerçevesine bakıldığında Capo, Cardano’nun beş dalgalı yükseliş trendini büyük olasılıkla tamamladığını ve ufukta bir düşüş eğiliminin olduğunu öne sürüyor. Analidt soruyor: “Bu konuyu kimse konuşmayacak mı?”

İşte altkoin hakkında uyarılar...

Kriptokoin'de yer alan habere göre; Capo, dalganmalar durumunda kalabalık psikolojisini takip ederek önümüzdeki fiyat hareketi hakkında öngörüde bulunan bir teknik analiz yaklaşımı olan Elliott Wave teorisini takip eden analistlerden bir tanesi. Elliott Wave’e göre, tipik bir trend, büyük bir sektör tersine dönmeden önce beş dalgadan geçiyor. Analistin verilerine göre “LUNA plana göre gidiyor.”

Capo’nun gözetiminde ki son kripto para, akıllı şehirleri güçlendirmeyi hedefleyen özel bir blockchain ağı olan Fantom (FTM). Kripto analistine göre ise , FTM, yükseliş piyasası yapısını (MS) kırdıktan ve 2,10 dolarda destek tutamamanın ardından 1,00 dolara düşmeye uğrayacak.  Analist “LUNA ve diğerlerine benzer. Kırık yükseliş MS ve üç dalga yukarı. Büyük olasılıkla destek 1,00 dolar olmalıdır” diye kaydediyor.