Kripto Paralar

Bitcoin'de şok eden tahmin! Ağustos sonunda bu rakama ulaşacak! Hemen bakın!

Bitcoin'deki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Peki Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin'i neler bekliyor? İşte Bitcoin ve kripto paralarla ilgili dikkat çeken o tahminler...

Kripto paralar için, Federal Rezerv tarafından yaklaşmakta olan bir faiz artırımı korkusu sebebiyle Bitcoin'in (BTC) 21 bin dolar seviyesinin altına düştüğü zor bir haftadan sonra, amiral gemisi tokeni tekrar bu işaretin üzerine yükseldi.

CoinMarketCap'teki topluluk, BTC tokeniyle ilgili dikkat çeken tahminlerde bulundu. 

Peki Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin'i neler bekliyor? İşte Bitcoin ve kripto paralarla ilgili dikkat çeken o tahminler...

CoinMarketCap'teki topluluk, BTC tokeninin yalnızca temel psikolojik seviyeye ulaşmakla kalmayacağını ve kullanıcıların "Fiyat Tahmini" özelliğini kullanarak 31 Ağustos 2022 tarihine kadar ortalama 32 bin 493 dolardan işlem göreceğini öngördü. 

Teknolojioku'dan Erhan Doğru'nun haberine göre; bu tahminle beraber, topluluk oyları, merkezi olmayan finans ( DeFi ) varlığının fiyatının, Ağustos ayı sonuna kadar, basın zamanındaki değerinden yüzde 51,37 ya da bir başka deyişle 11 bin 26 dolar yükseleceğini öngörüyor. Yayınlandığı tarihte, 20 bin 325 topluluk üyesi tahmin oylarını kullanarak bu tahmine ulaşıldı.

Eylül sonu için yapılan tahminler kapsamında, topluluk şu ana kadar kullanılan 14.496 kullanıcı oyuna göre fiyatın biraz daha düşük olmasını ve ortalama 32 bin 129 dolar olmasını öngörüyor. Bu mevcut fiyattan yüzde 49.67 ya da 10 bin 662 dolarlık bir iyileştirme olacağını işaret ediyor. 

Aynı zamanda, bazı uzmanlar, kripto paranın tereddütlü fiyat davranışının Wyckoff kurulumunun bir parçası olabileceğini düşünen CryptoYurii olarak bilinen bir kripto ticaret uzmanı da dahil olacak şekilde, Bitcoin'in Eylül 2022 tarihine kadar 30 bin dolara ulaşabileceğine ilişkin görüşlerini açıkladı. 

BİTCOİN'DE SON DURUM NE? BİTCOİN BUGÜN KAÇ DOLAR? 

Bitcoin ve kripto paralardaki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? Bitcoin bugün kaç dolar 29 Temmuz 2022? 

Geçtiğimiz günkü FED açıklamasının ardından ciddi bir yükseliş kaydeden dev kripto Bitcoin, bugün sabah saatlerinde 23 bin 300 dolar seviyelerinden işlem gördü. 

Dolar ve altını olanlar ne yapmalı? Ünlü ekonomist İslam Memiş açıkladı! Dolar ve altına yatırım devri bitti mi?

Dolar kurunda deprem! Bir kaç gün sonra bu rakamı görecek! Her tahmini tek tek tutan Selçuk Geçer'den son dakika tahmini

Bitcoin'de Fed depremi! Dev kripto yükselişte! Yatırımcılar dikkat!