Kripto Paralar

Bakan Nebati Binance'ın CEO'su Zhao ile görüştü!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kripto para borsası Binance’in kurucusu Changpeng Zhao ile video konferans aracılığıyla görüştü.Kripto para düzenleme çalışmaları küresel olarak sürerken Türkiye’de de önemli adımlar atılmaya başlanıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kripto para borsası Binance’in kurucusu Changpeng Zhao ile video konferans aracılığıyla görüştü.

Kripto para düzenleme çalışmaları küresel olarak sürerken Türkiye’de de önemli adımlar atılmaya başlanıyor. Son olarak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, resmi Twitter hesabı üzerinden kripto para borsası Binance’ın kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao ile görüştüğünü duyurdu.

Nebati, Twitter hesabı üzerinden şu tweeti paylaştı:

“Binance kurucusu Sayın Changpeng Zhao ile video konferans aracılığıyla bir görüşme gerçekleştirdik. Blokzincir ekosistemi, kripto varlıklar konularında değerlendirmeler yaptık.”

İşte diğer ayrıntılar...

BAKAN NEBATİ, BINANCE CEO'SU İLE KRİPTO VE BLOKZİNCİRİ HAKKINDA KONUŞTU

Coinkolikcom'da yer alan habere göre kripto para düzenlemeleri pek çok ülkenin düzenleyicilerinin ana gündem maddesi durumda. Bu noktada Türkiye’de de önemli adımlar atılıyor. Fakat henüz resmi bir ortak paydaya varılabilmiş değil. Bu noktada düzenleyiciler uzmanlar ile görüşmelerine devam ederken Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati‘nin Binance’in CEO’su Changpeng Zhao ile görüşme gerçekleştirdi.

Changpeng Zhao ile videokonferans aracılığıyla bir görüştüklerini belirten Bakan Nebati; Blokzincir ekosistemi, kripto varlıklar hakkında analizler yaptıklarını açıkladı.

Binance Türkiye kısa bir süre önce Türkiye’de yapılabilecek düzenlemeler için önerilerini paylaşmıştı. Bu düzenleme önerileri arasında yeniliklerin önünü kapatmaması ve yasakçı bir düzenlemenin hem ülke hem de yatırımcının gelişiminin önünü keseceği bildirilmişti.

İŞTE KRİPTO PARA PİYASASINDA SON DAKİKA! BITCOIN NE KADAR? ETHEREUM NE KADAR? 

    İsim Sembol Fiyat (USD)            
1   Bitcoin BTC 21.309,9          
2   Ethereum ETH 1.470,64          
3   Tether USDT 1,0003          
4   USD Coin USDC 0,9999          
5   BNB BNB 255,5          
6   Binance USD BUSD 0,9998          
7   XRP XRP 0,33637          
8   Cardano ADA 0,4679          
9   Solana SOL 36,799          
10   Dogecoin DOGE 0,062584          

TOKİ'den Aydınlılara büyük müjde! Tarih belli oldu!

İstanbul Hali Temmuz 2022: Sebze meyve fiyatları belli oldu! İşte 27 Temmuz 2022 İstanbul Hali fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar'dan Samsung Galaxy A serisine özel fiyatlar! İşte 27 Temmuz 2022 fiyat listesi...
Volvo S90 Temmuz fiyatları kaç lira oldu? En ucuz Volvo S90 kaç TL? İşte 27 Temmuz 2022 fiyat listesi...