03 / 05 / 2024

Alternatif Bank'tan 'vov' dedirten kampanya! Yüzde 25 oranla bitmeyen Hoş Geldin Faizi Fırsatı!

Alternatif Bank'tan 'vov' dedirten kampanya! Yüzde 25 oranla bitmeyen Hoş Geldin Faizi Fırsatı!

Alternatif Bank firmasını tercih edenler, Bankanın muhteşem kampanyasının detaylarını öğrenmek istiyor. VOV Hesap sahiplerine özel kampanyanın detayları haberimizde. İşte detaylar



Türkçe'de kredili mevduat hesabı olarak da bilinen kredili mevduat hesabı, tasarruf hesabı ve kredi limitinin özelliklerini birleştiren bir banka hesabı türüdür. 

 Alternatif Bank tan vov dedirten kampanya! Yüzde 25 oranla bitmeyen Hoş Geldin Faizi Fırsatı!

 Müşterinin para yatırabildiği ve bakiye üzerinden faiz kazanabildiği, ancak aynı zamanda belirli bir limite kadar, genellikle normal bir tasarruf hesabına göre  daha yüksek faiz oranıyla para çekme veya borç alma olanağına sahip olduğu bir mevduat hesabıdır.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön