05 / 05 / 2024

Altın 1 ay sonra o rakamı görecek! Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş'ten flaş açıklama! Altını olanlar hemen bakın!

Altın 1 ay sonra o rakamı görecek! Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş'ten flaş açıklama! Altını olanlar hemen bakın!

Son zamanlarda gösterdiği düşüşle dikkatleri üzerine çeken gram altın yükselişe geçti ve 995 lira seviyesini gördü. Altın konusundaki isabetli tahminleriyle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş çok çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar....



Yine merakla beklenen resmi rakamlara göre, günün ilerleyen saatlerinde 995 TL'yi de aşan gram altın daha sonra geriledi ve 990 lira seviyelerinden işlem görmeye başladı. Yine açıklanan resmi verilere göre, gram altının şu an için alış fiyatı 906,84 TL, satış fiyatı da 1004 TL.

Altın konusunda yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de yaşanan gelişmelerle ilgili bir son dakika tweeti attı. 

Altın 1 ay sonra o rakamı görecek! Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş ten flaş açıklama! Altını olanlar hemen bakın!

Yaptığı açıklanada 2022 yılı sonu için 1450 lira gram altın tahminini koruduğunu tekrar eden  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tweet'inde çarpıcı tespitler yaptı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcıların merakla beklediği tweet'inde "Mayıs itibariyle 900'ün altında Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında 950 liranın altında alamayacaksınız dedim, bu kadar net" şeklinde ifadeler kullanarak, yakında 1000 liranın altında (gram altın) alamayacaksınız diyeceğini de kaydetti.

Peki altın fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön