02 / 05 / 2024

Altın 1.450 TL olacak diyen İslam Memiş'ten yeni açıklama! Yeni tahmini böyle açıkladı! Hemen bakın!

Altın 1.450 TL olacak diyen İslam Memiş'ten yeni açıklama! Yeni tahmini böyle açıkladı! Hemen bakın!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına yönelik yeni tahminler ileri sürdü. Altındaki fiyat yükselişine dönük yatırımcıyı heyecanlandıran açıklamalar yapan Memiş, "Ons altın henüz bu işe dahil olmadı" dedi.



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ekonomiye ile ilgili önemli açıklamala yaptı. Memiş altın yatırımcılarını uyardı.

Altın 1.450 TL olacak diyen İslam Memiş ten yeni açıklama! Yeni tahmini böyle açıkladı! Hemen bakın!

Nasıl Bir Ekonomi TV'de konuşan Memiş, ekran fiyatlarıyla fiziki taraftaki işlemlerin ayrı olduğunun altını çizerek, "Ekranlarda gram altının fiyatı 20 lira daha ucuz görünüyor. Ben de diyorum ki sadece altın alacaklar değil altın alacaklar da dahil o ekrandaki fiyatlardan bozdurursanız zarar ederseniz." dedi. İşte İslam Memiş'in açıklamasının diğer detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön