24 / 07 / 2024

Altın 2024'te tam bu kadar olacak! Şimdi kesesini dolduran daha sonra çok sevinecek! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altın 2024'te tam bu kadar olacak! Şimdi kesesini dolduran daha sonra çok sevinecek! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altın fiyatlarına ilişkin merak artarak devam ediyor. Son olarak 2024 yılına ilişkin altın yatırımcılarını oldukça endişelendirecek detaylar ortaya çıktı. İşte bu detayla ilgili tüm gelişmeler...




Societe Generale, merkez bankalarının enflasyonu durdurmak için faiz oranlarını artırmaya devam etmesi durumunda altın fiyatlarının düşmesini bekliyor. SocGen, altının ons fiyatının 2023'ün üçüncü çeyreğine kadar 1550 dolara düşebileceğini açıkladı.

Altın 2024 te tam bu kadar olacak! Şimdi kesesini dolduran daha sonra çok sevinecek! Hemen bakmayan, bin pişman!

Açıklanan raporda "ABD faiz stratejistlerimiz Fed'in faiz artırımlarını bu yılın sonunda bitireceğini öngördü. Ancak reel faiz oranlarının en azından 2023'ün üçüncü çeyreğine kadar pozitif kalmaya devam edeceğini tahmin ediyorlar. ABD'de reel faizlerin pozitif olması ve Avrupa'da faiz artırımlarının devam etmesi yatırımcıları altından uzaklaştırabilir. Altın ETF'lerinden 200 ton çıkış bekliyoruz" analizi yapıldı.

ABD'nin 2023'ün üçüncü çeyreğinden itibaren 2024'e kadar resesyona girebileceğini belirterek, AB ve Çin büyümesinin yavaşlamasını beklediklerini söylediler. Stratejistler, altına olan ilginin 2023'ün sonlarına doğru devam edebileceğini ve altının onsunun 2024'ün sonunda potansiyel olarak 1.900 dolara ulaşacağını öngörüyor. 

Altın 2024 te tam bu kadar olacak! Şimdi kesesini dolduran daha sonra çok sevinecek! Hemen bakmayan, bin pişman!

ALTIN 2023'ÜN DİBİNİ BOYLADI!

Dolar altının üzerindeki baskı düşüşünü sürdürüyor. Bir ons altın üst üste beşinci gününde düşüş göstererek de 1.820 doların altına geriledi. Uzun vadeli para politikası sıkılaştırma beklentileri külçe fiyatları üzerinde baskı oluşturmaya devam ettiğinden, altın onsları yüzde 1'den fazla düşüşle hafta sonunu yılın en zayıf seviyesinde kapatabilir. ABD verilerine göre, günlük olarak zarar gören altın, son zamanlarda yavaşlayan büyüme işaretleri üzerine hafifçe yükseldi. Güne 1.825 dolardan başlayan altının onsu, ABD'deki artışlardan önce 1.823 dolardaydı, ancak önemli bir hamleden kısa bir süre sonra 1.830 doları test etti. 1.830 dolardan sonra 1 ons altın düşmeye başladı ve 1.823 dolardan kapandı. 

Gram altın fırlayacak! Analistler gram altının çıldıracağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!
Gram altın 3.5 ayda bu kadar olacak! Hiçbir ekonomistin bile bilmediği rakam açıklandı! Şimdi hemen bunu yapmanız gerek!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi! Kimliği başvuran hemen 1.600 TL para alacak! Hemen şartlara göz atın!

Geri Dön