09 / 05 / 2024

Altın 3 ay sonra bu rakamı görecek! Her tahmini çıkan İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Hemen bu rakama bakın!

Altın 3 ay sonra bu rakamı görecek! Her tahmini çıkan İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Hemen bu rakama bakın!

Her tahmini bir bir çıkan İslam Memiş altınla ilgili son dakika açıklamaları yaptı. İşte altında bir sondaki atak için rakam veren İslam Memiş'in o açıklamaları...



Haber3'te yer alan habere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen altının ons fiyatı ve dolar kurundaki düşüşe bağlı olarak gram altının fiyatı 1.000 liranın altına inmişti.

Açıklanan resmi rakamlara göre, yeni haftaya yükselişle başlayan gram altın 977 TL'den çeyrek altın 1.572 TL'den  satılırken, cumhuriyet altını da 6 bin 468 TL'den satılıyor. Yine açıklanan resmi rakamlara göre, ons altının fiyatı ise 1808 dolardan işlem görüyor.

Altın 3 ay sonra bu rakamı görecek! Her tahmini çıkan İslam Memiş ten son dakika açıklaması! Hemen bu rakama bakın!

Piyasa kahini olarak bilinen İslam Memiş, önümüzdeki iki ay boyunca, dolar TL kuru 16-17 bant aralığında dalgalanacağını dile getirerek, "Bir bakarsınız geri çekilir bir bakarsınız yukarı ataklar gerçekleşir. Sizin ekranda gördüğünüz dolar kuru, euro, sterlin ya da diğer para birimlerinin gerçek değerini yansıtmıyor." dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön