Kent Haberleri

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Altın fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar ise ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın Düşük seviyelerden altın alıp bekleyenlerin yüzü gülerken, hala altın almak için bekleyen ise doğru zamanı araştırıyor

Yatırımcılar altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Düşük seviyelerden altın alıp bekleyenlerin yüzü gülerken, hala altın almak için bekleyen ise doğru zamanı araştırıyor. Yatırımcılar bu seviyelerden altın alalım mı, bekeleyelim mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın Dehası İslam Memiş, yatırımcıların en çok merak ettiği bu soruya çabucak yanıtladı. Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın...

ALTIN ALALIM MI, BEKLEYELİM Mİ?

Altın fiyatları yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Ons altın bugün 1929 dolara kadar yükselirken gram altın 1190 lira oldu. Peki altın alalım mı, bekleyelim mi? Altın fiyatları geriler mi?  

İslam Memiş altın almak isteyen vatandaşlar için şu açıklamayı yaptı: ''Hedef kısa vade için 1.200-1.228 TL aralığı. Yıl içerisinde 1.450-1.650 TL aralığı.

Ancak buralardan ekranlarda 1.120 TL, serbest piyasalarda 1.140 TL gerileyebilir. Alım için fırsat kollayanlar için zaman gelmek üzere. Satış için de ihtiyaç olmaması durumunda acele edilmemeli. Çünkü makas aralığı, alım-satım için uygun olmaz. Riske girmeye gerek yok.''  '' ifadelerine yer verdi.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Miyonlarca yatırımcı son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları 23 Ocak Pazartesi gününe de yükselişle başladı. Altın fiyatları bugün yukarı yönlü hamlelerine devam ederken vatandalar güncel altın fiyatlarını aratıyor. Bugün ons altın 1929 dolara kadar yükselerek yeni rekor denemelerinde bulundu.

Bugün gram altın fiyatı ise 1190 lira, çeyrek altın fiyatı 1944 lira, yarım altın fiyatı 3888 lira, tam altın fiyatı 7746 lira, Ata altın fiyatı 7946 lira, Atabeşli altın 39,605 lira, gremse altın fiyatı ise 19,381 liradan satışa sunuluyor. 

Elimizdeki altınları bozduralım mı? Altın Kahini İslam Memiş büyük riski pat diye açıkladı! Görenlerin etekleri tutuştu

Dolar Kahini Selçuk Geçer elinde dolar olanları kırmızı kodla uyardı! Dolar net bu kadar olacak! Görenlerin aklı çıkacak

Dolar önümüzdeki hafta bu kadar olacak! Net rakam verildi! Son dakika! Doları olanlar hemen baksın