30 / 04 / 2024

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Gram altın için o tarihi rakamı verdi

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Gram altın için o tarihi rakamı verdi

Altın yükseliş trendine devam ediyor. Rekora doymayan altın fiyatları yükselişe devam ederken yatırımcılar ''altın alalım mı, satalım mı?'' sorusunu merak ediyor. İslam Memiş, yatırımcılara yapılması gerekeni söyleyerek rakam verdi.



Altın fiyatları bugün son iki ayın en yüksek seviyesini gördü. Altında yükseliş devam ederken yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken şu saviyelerden altın almaları mı yoksa bozdurmanın mı daha mantıklı olduğunu merak ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları uyararak rakam verdi. 

ALTIN ALIM FIRSATI VEREBİLİR!

İslam Memiş, piyasalarda gözler ABD verilerine kitlenmişken, gelişmeleri değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın yatırımcısını 'Alım fırsatı verebilir' diyerek uyardı.

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Gram altın için o tarihi rakamı verdi

ALTIN 2 AYIN ZİRVESİNE YAKIN!

Jerome Powell'ın faiz indirimi için aceleye gerek olmadığı mesajını tekrarlayacağı beklentisi oluştu. Piyasadaki beklentiye rağmen ons altın 2 ayın zirvesine yaklaşırken, ondan destek alan gram altın ise rekor kırdı. 

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Memiş; ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorusuna şu yanıtı verdi: ''O kırılamayan 2070 dolar seviyesi hızlıca kırıldı. Bu yılki beklentimiz 2150 dolar, devamında 2350 dolar seviyesi olduğu için bu yükselişleri sürpriz olarak algılamıyoruz'' dedi.

ALTIN, ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK

İslam Memiş, altın fiyatları tarafında bu yıl yükselişlerin devam edeceğini söyledi. Özellikle 2024 yılı ile alakalı sloganını Memiş şu sözlerle açıkladı: "204 yılında altın altın çağını yaşayacak". Her ay yeni bir rekor tazeleyen bir altın piyasası göreceğiz. Her ay yeni bir zirveyi test eden bir altın fiyatları karşımızda olacak'' dedi. 

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Gram altın için o tarihi rakamı verdi

BU HAFTA ALTIN FİYATLARI NE OLUR?

İslam Memii bu hafta altın piyasasında takip edeceği rakamları açıkladı; Bu hafta ons altın fiyatında 2060-2085 dolar aralığını takip ediyor olacağım.

Şu anda 2080 dolar seviyesinde. Tekrar 2085 dolar seviyesinden bir satış gelebilir. Aşağıda 2060 dolar destek seviyesine kadar gerileyebilir. Dikkat etmekte fayda var. Ancak bu yıl içinde 2150-2350 dolar seviyesiyle alakalı öngörüm hala devam etmekte.'' dedi.

ALTIN ALALIM MI, SATALI MI?

İslam Memiş, altın için alım fırsatının hala devam ettiğini açıkladı. Memiş; gram altının fiyatı serbest piyasada şu an 2170 lira seviyesinde dedi.  Bu hafta gram altın fiyatında 2150-2200 lira aralığını takip edeceğini söyleyen Memiş, ''bugün 2200 lira direncini takip ediyor olacağım.'' dedi.

Memiş, mart ayı sonuna kadar beklediği rakamın 2150 lira seviyesi olduğunu resmen açıkladı. Beklentilerin daha ayın ilk haftasında gerçekleştiğini söyleyen Memiş, '' yaz aylarında beklediğim 2500-2700 lira seviyesinin daha erken test edileceğinin işaretini vermiş oldu. Yıl sonu için beklediğim 3000 lira seviyesiyle alakalı öngörümde bir değişiklik yok. Yine 3000 lira seviyesini hedef alan bir yükseliş trendi karşımızda olacak.'' dedi

Altın son 2 ayın zirvesine yakın seyrediyor! Elinde altını olan köşeyi döndü! 4 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları tarihi seviyeyi geçti! İslam Memiş, gram altın 2.500 TL olacak dedi!  İşte o tarih...

Geri Dön