06 / 05 / 2024

Altın alalım mı, satalım mı? sorusuna Mert Başaran'dan net cevap! Altını olan bunu yapsın! 

Altın alalım mı, satalım mı? sorusuna Mert Başaran'dan net cevap! Altını olan bunu yapsın! 

Para piyasalarıyla ilgili yorumlarıyla bilinen Mert Başaran'dan altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren açıklama geldi. Altın alalım mı, satalım mı?



Altın, arsa, borsa yatırımlarına dair yorumlarıyla dikkatleri üzerine çeken Mert Başaran, yatırımcılara önerilerde bulundu. Söylediklerinin yatırım taviyesi olmadığının altını çizen Mert Başaran, yatırımcıları uyardı.

DOLAR BİR YATIRIM ARACI DEĞİL!

Doların yatırım aracı olmadığını belirten Mert Başaran, '' “Yüzde 400 kazandım diye mutlu olmazsınız. Son 5 senede simit yüzde 1000 arttı, bu yatırım aracı olmadığının kanıtı" ifadelerini kullandı.

Altın alalım mı, satalım mı? sorusuna Mert Başaran dan net cevap! Altını olan bunu yapsın! 

ALTIN ALALIM MI, SATALIM MI?

Altın yatırımcıları son zamanlarda 'altı alalım mı, satalım mı? sorusunun yanıtın araştırıyor. Yatırımcılara seslenen Mert Başaran, savaş ve gerginliğin piyasaları etkilediğini söyledi.

Savaş ve gerginlik anlarında yatırımcıların güvenli liman olan altına yöneldiğini belirten Memiş, altında önemli olmaya vurgu yaptı. Başaran ''Eğer altınınız varsa satmanıza gerek yok. Yakınınıza bir köprü, şehir hastanesi ve benzeri yapılar inşa edildiğinde ucuza almak isteyenler genellikle sizi buluyor. Toprak ne kadar beklerse o kadar değerlenir." dedi.

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA! 26 NİSAN 2024 CUMA ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Altın alıp satmak isteyenler harem altın fiyatlarını araştırıyor.  26 Nisan Cuma altın fiyatları milyonlarca kişinin odağında. Saat 16:05 itibariyle Gram altın 2534 lira, çeyrek altın 4115 lira, yarım altın 9308 lira, tam altın fiyatı ise 16,414 liradan işlem görüyor.

Altın  fiyatları tırmanışa geçti! Yükseliyor! Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç lira? Harem altın fiyatları

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Geri Dön