05 / 05 / 2024

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.



Ekonomist Selçuk Geçer, ''altın mı dolar mı alalım'' sorusu üzerine yatırımcıları uyardı.  Geçer'den yatırımcıların hiç beklemediği bir yanıt geldi. Yatırımcılar, aldıkları cevap karşısında resmen ters köşe oldu.

 Dolar mı alalım altın mı? sorusuna Selçuk Geçer den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

UZUN VADEDE EN İYİ YATIRIM ARACI!

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, elinde birikmiş parası olanlara seslenerek, uzun vadede kazandıran yatırım aracını açıkladı. Geçer, ne altın ne dolar dedi kripto parayı işaret etti.

Geçer, yatırımcılara uzun vadeli bir fırsat olarak kripto paraları işaret etti ve "al kenara koy" diyerek büyük bir yatırım fırsatını açıkladı.

Kripto para piyasası her ne kadar dalgalı işlemler geçirse de yatırımcılara uzun vadede kazandıran bir yatırım aracı olacağını açıklayan Geçer ''Özellikle Bitcoin, Ocak ayında Spot ETF'lerin kabulünün ardından yaşanan düşüşe rağmen toparlanarak 74 bin dolar seviyesine ulaştı ve yeni bir zirve yaptı.''dedi. 

Geçer, Bitcoin'deki düşüşlerin yeniden görülebileceğini, fakat 49 bin dolar seviyelerinin tekrar test edilmesinin mümkün olduğuna işaret etti.

 Dolar mı alalım altın mı? sorusuna Selçuk Geçer den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

PANİK YAPMAYIN, HEMEN SATMAYIN!

Geçer, bitcoin yatırımında dikkat edilmesi gerekenleri de açıkladı. Yatırımcılara bitcoin yatırımında heyecan yapmadan sakin şekilde beklemelerini söyledi. 

BİTCOİN 100 BİN DOLARI GÖRECEK!

Geçer, Bitcoin'in 100 bin doları hatta 1 milyon doları görebileceğini söyledi. 

Ayrıca, Ethereum için de büyük beklentiler içinde olduğunu ve bu kripto paranın önce 25 bin doları, sonra ise 100 bin dolarları göreceğini tahmin ettiğini ifade etti.

Harem altın fiyatları 25 Nisan Perşembe: Altın fiyatları düşüyor! Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün?

İslam Memiş altın yorumu! Gram altında bu rakamın altına sarkarsa hemen alın! 

Dolar/TL son dakika: Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

Geri Dön