04 / 05 / 2024

İslam Memiş altın yorumu! Gram altında bu rakamın altına sarkarsa hemen alın! 

İslam Memiş altın yorumu! Gram altında bu rakamın altına sarkarsa hemen alın! 

Altın ve para piayasaları uzmanı İslam Memiş'ten yeni altın yorumu geldi. Memiş, altın almak isteyenler için gram altında rakam verdi. 



Altın fiyatları geriledi. Yatırımcılarda endişeli bekleyiş sürerken 'altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor.  Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altında alım fırsatı için rakam verdi. Memiş gram altın için ''bu rakamı gören alsın'' sinyali verdi. 

ALTIN FİYATLARI GERİLEDİ!

Altın fiyatları bu hafta yüksleişini geride bıraktı. İran İsrail geriliminin azalmasıyla altın fiyatları düşüşe geçti. 2400 dolara kadar yükselen altının onsunda rüzgar tersine döndü. 

İSLAM MEMİŞ ALTIN YORUMU!

İslam Memiş, altın fiyatları için 2 bin 300 dolara sarkarsa gram altın alıcısının altın alabileceğini açıkladı. 

Ons altının 2 bin 300 dolara gerilemesi  beklenen düşüşün geldiğini gösterdi. 

ALTIN ALMA ZAMANI GELDİ Mİ?

Memiş, beklenen düşüşlerin geldiğini söyleyerek altın almak isteyenleri ''alın'' diyerek uyardı. Memiş, bu düşüş fırsatının değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çekerek, 1 Mayıs'ta Fed faiz kararı olduğunu ve tekrar altında bir toparlanmanın görüleceğini açıkladı. 

İslam Memiş altın yorumu! Gram altında bu rakamın altına sarkarsa hemen alın! 

ALTIN FİYATLARI TEKRAR YÜKSELECEK

Memiş, altın fiyatlarındaki yönün genel olarak yukarı olduğuna dikkat çekti. Memiş, ''Gram altın 2700 liradan 2500 liraya geriledi. Bu alım fırsatı sunuyor. Jeopolitik gerilimler artarsa altın hiç fırsat vermeden 2700 liraya gider.'' dedi. 

Altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini ve beklentisini açıklayan Memiş, Temmuz ayındaki bekentisinin 3000 lira devamında 3500 lira olacağını açıkladı. 

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI! KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI 25 NİSAN 2024 

Geçtiğmiz hafta rekor kıran altın fiyatları bu hafta düşüş geçti. Ons altın 2400 doları geçerken bu hafta 2300 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Altının gram fiyatı bugün 2 bin 524 lira olurken, çeyrek altın fiyatı 4099 lira oldu. Yarım altın fiyatı bugün 8333 lira, tam altının fiyatı da 16 bin 343 liradan satılıyor.

Harem altın fiyatları 25 Nisan Perşembe: Altın fiyatları düşüyor! Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün?

İslam Memiş altın alım fırsatı için sinyal verdi! 'Düşmedi, görmedim, geç kaldım' diyenlere seslendi! Harekete geçin!

'Kesme altın satılmayacak' iddiasına İslam Memiş'ten ilk ve son açıklama geldi! Altın almak isteyenler dikkat!


 


Geri Dön