06 / 05 / 2024

Dolar/TL son dakika: Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

Dolar/TL son dakika: Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

Dolar/TL son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!



Dolar/TL kuru yatırımcıların odağında. Dün yükselişe geçen dolar kuru bugün yüzde 0,46 düşüşe geçti. Peki Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

GÖZLER MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINA ÇEVRİLDİ!

İran-İsrail arasındaki  gerilim azaldı savaş etkisi azalmaya başladı. Türkiye açısından döviz kuruna yönelik belirleyici olan kritik faiz verisi ise yarın açıklanacak. Türkiye Cumhriyeti Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Piyasalar yarın açıklanacak faiz kararına odaklandı. Merkez Bankası'nın faizi yüzde 50'de sabit tutacağını tahmin ediyor. Deutsche Bank gibi önemli kuruluşların öngörüsü bu yönde oldu. 

Dolar/TL son dakika: Dolar kaç TL? Dolar kuru ne kadar? 24 Nisan Çarşamba döviz kurları!

DOLAR KURU NE KADAR? DOLAR/TL KAÇ LİRA? DOLAR/TL KAÇ TL? 24 NİSAN 2024 DÖVİZ KURLARI

Milyonlarca yatırımcı ''dolar bugün ne kadar? Dolar/TL kaç lira? Dolar kuru ne kadar oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı kaç lira?'' sorularının yanıtları araştırıyor. Dolar/TL, yeni güne  düşüşle başlamasının ardından saat 11:38 itibariyle yüzde 0,46 düşüşle 32,413 liradan işlem görüyor.

Aynı dakikalarda Euro/TL yüzde 0,63 değer kaybıyla 34,61, sterlin/TL yüzde 0,1 değer kaybıyla 40,5260'dan satılıyor.

ABD'de dün açıklanan verilere göre, imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) nisanda aylık 2 puan azalarak 49,9 ile 4 ayın en düşük seviyesine inerken, hizmet sektörü PMI da aynı dönemde 0,8 puan gerileyerek 50,9'a düştü.

Söz konusu gelişmelerin ardından para piyasalarında Fed'in haziranda faiz indirimine başlama ihtimali yüzde 15, temmuzda yüzde 44 ve eylülde yüzde 69 ihtimalle fiyatlanıyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Harem altın fiyatları 24 Nisan 2024

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş rakam verdi! Gram altının geleceği seviye netleşti!

Geri Dön