30 / 04 / 2024

Altın bilezik fiyatları resmen coştu! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bugün kaç lira oldu?

Altın bilezik fiyatları resmen coştu! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününü rekorla kapatmaya hazırlanıyor. Altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Altın fırladı Altın bilezik fiyatları resmen coştu! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bugün kaç lira oldu?



Son dakika altın fiyatları ve altın bilezik fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Milyonlarca vatandaş sabahın erken saatlerinden itibaren Kapalıçarşı altın ve 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarını takip ediyor. ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi doların değer kaybetmesine neden olurken, altın fiyatlarını destekledi. Altın fiyatları yükseliş trandine geçti. Bugün gram altın serbest piyasalarda 1,300 TL seviyesine kadar yükseldi. Altın bilezik fiyatları ise resmen coştu.

Peki altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 14 Nisan 2023 bilezik fiyatları kaç TL? İŞTE 14 NİSAN 2023 ALTIN BİLEZİK FİYATLARI.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön