03 / 05 / 2024

Altın bilezik fiyatları resmen fırladı! 22 ayar,18 ayar ve 14 ayar altın bilezik fiyatı kaç lira? Son dakika

Altın bilezik fiyatları resmen fırladı! 22 ayar,18 ayar ve 14 ayar altın bilezik fiyatı kaç lira? Son dakika

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günü yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları bugün yükselişle başladı. Bilezik fiyatları ise resmen fırladı. Peki bugün altın bilezik fiyatları bugün ne kadar?  22 ayar, 14 ayar ve 18 ayar altın bilezik kaç lira? 



Son dakika altın fiyatları ve altın bilezik fiyatları altı alıp satmak isteyen yatırımcılar ve düğünü olanlar tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca vatandaş sabahın erken saatlerinden itibaren Kapalıçarşı altın fiyatlarını takip ediyor. Dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra altın fiyatları yükselişe geçti. Uzmanlara göre altın fiyatlarındaki yükseliş trandi başladı. Altın fiyatları yükselişe geçerken bilezik fiyatları da resmen fırladı.

Peki altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 13 Nisan 2023 bilezik fiyatları kaç TL? İŞTE 13 NİSAN 2023 ALTIN BİLEZİK FİYATLARI.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön