01 / 05 / 2024

Altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Bilezik borcu olanlar yandı! 11 Mayıs Perşembe altın bilezik fiyatları

Altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Bilezik borcu olanlar yandı! 11 Mayıs Perşembe altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları bugün rekor üstüne rekor kırdı. Ons altın bugün 2027 doları test edeken gram altın 1474 TL oldu. Gram altının fırlaması ile altın bilezik fiyatları resmen uçtu.  Bilezik borcu olanlar yandı! 11 Mayıs Perşembe altın bilezik fiyatları.



Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yükselişe geçti. 14 Mayıs seçimine sayılı günler kala ekonomideki belirsizlik altına olan talbi artırdı. Altın fiyatları bugün Kapalıçarşı'da neredeyse tavan yaptı. Gram altın Kapalıçarşı'da 1475 liraya kadar yükseldi. Ons altından aldığı destekle yükselişe geçen altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün yukarı yönlü hareket ederken altın bilezik fiyatları da resmen uçtu. 

Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 14 ayar, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 11 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön