Altın & Dolar

Altın biriktirenler dikkat! Gram altının 4 bin 500 TL olacağı tarih açıklandı!  

Uzun süredir yükseliş trendinde olan altının bu haftaki gerileme eğilimi altın yatırımcısının panik olmasına sebep olurken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altının 4 bin 500 TL olacağı tarihi açıkladı.

'Rekor üstüne rekor kırdı' haberlerine alışkın olduğumuz altın piyasasında Eylül ayında zirve görülmesinden sonra bu hafta işler değişti. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre altında yaşanan düşüş trendi sebebiyle vatandaşlar tedirgin olurken piyasa uzmanlarından da açıklamalar peş peşe geldi.

Yeniçağ'da yer alan habere göre konu ile ilgili son açıklama da İslam Memiş'ten geldi. Altındaki geri çekilmenin kısa süreli mi uzun süreli mi olacağı pek çok kişi tarafından merak edilirken İslam Memiş bu dönemin kalıcı olmadığı şeklinde açıklamalar yaptı.

Yaptığı açıklamada altındaki geri çekilmeyi 'dinlenme modu' şeklinde değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın ile ilgili olarak 2025 yılı için bir de rakam verdi.

Peki gram altın 2025 yılında ne kadar olacak? Gram altında yükseliş devam edecek mi? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Finans Analisti İslam Memiş'in konu ile ilgili o açıklamaları...


Her yaptığı tahmin adeta tek tek çıkan Finans Analisti İslam Memiş yaptığı açıklamada altınla borçlananları ve düğün dernek kuracakları ve altın alacakları bu dönemin alım fırsatı verdiği konusunda uyarırken, gram altının 3080 liradan 3040 liraya indiğini hatırlatarak, “Düştü diye hemen satmayın” dedi.


"2025 YILI BEKLENTİM ALTINDA 4 BİN 500 LİRA"

Gündemden düşmeyen altın fiyatlarında uzmanların 2024 yılı sonu beklentileri 3 bin 300-3 bin 500 Türk Lirası arasındaydı. 2025 yılına iki ay kala İslam Memiş yeni bir rakam vererek "2025 yılıyla alakalı öngörüm 4 bin 500 TL seviyesi. Ons altın tarafından da 3 bin-3 bin 500 dolar aralığı" diye konuştu.

Finans Analisti İslam Memiş altınla borçlanacaklara 2025 yılında ödeyecekleri rakamın 4 bin 500 lira olacağını hesaba katarak borçlanmalarını tavsiye etti.

 

Kendi evinde oturanların oranı 2023'te 0,5 puan azaldı ve yüzde 56,2 oldu! 

Yeni Cupra Leon Türkiye'de satışa çıktı! Yeni Cupra Leon fiyatı ne kadar?

Tek bir evi olan tapu sahipleri dikkat! Tam 5 senedir ödediğiniz paralar size iade edilecek!