Kent Haberleri

Altın borcu olanlar hemen bakın! Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Bunu yapan yandı! Bekleyin ve görün

Altın fiyatları son günlerde rekor denemelerine devam ederken, Altın Kahini İslam Memiş altın borcu olanları uyardı. Altın borcu olanlar hemen bakın! Bunu yapan yandı! Bekleyin ve görün... Yeni güne rekor denemeleri ile başlayan altın milyonlarca kişinin gündeminde yer alıyor

Altın fiyatları son dakika yükselmeye devam ediyor. Yeni güne rekor denemeleri ile başlayan altın milyonlarca kişinin gündeminde yer alıyor. Altın fiyatları yükselirken altın borcu olanlar altın fiyatlarının daha ne kadar olacağını merak ediyor. Altın borçlarını kapatmak isteyen yatırımcılar, altının düşeceği zamanı koluuyor. Konu ile ilgili Altın Kahini İslam Memiş kritik değerlendirmelerde bulundu. 

Altın borcu olanlar hemen bakın!  Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Bunu yapan yandı! Bekleyin ve görün...

ALTIN BORCU OLANLAR HEMEN BAKIN!

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseldi. İslam Memiş altın için rekor rakamlar vermesine rağmen, ''kaygan bir zemin üzerindeyiz'' diyerek her an ani düşüşlerin olabileceğini açıkladı.

Memiş altın almak isteyen veya borcu olan yatırımcılar için altın fiyatlarının düşmesini beklemelerini söyledi.

 

Memiş: "Kaygan bir zeminde olduğumuzu bilmemiz gerekiyor. Dalgalanmalar önümüzdeki haftalara devam edebilir. İkinci tur dalgalanmalarda bir düşüş trendine girilebilir.

Buna da hazırlıklı olmak gerekiyor" ifadelerine yer vererek "Bu ikinci tur dalgalanmalar ve düşüş trendinin sebebi ise millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı ile alakası piyasaların bir fiyatlama yapmaması.

Eğer millet ittifakı adayı bir aday açıklarsa o zaman yeni bir fiyatlanma içinde olunacak. Piyasalara hakim olmak ve bu beklentiyi mutlaka göz önünde bulundurmak lazım" dedi.

 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Altın fiyatlarında son durum milyonlarca kişinin odağında olmaya devam ediyor. Vatandaşlar ''gram altın ne kadar, çeyrek altın fiyatı kaç lira, tam altın ve yarım altın ne kadar oldu, Ata altın kaç lira?'' sorularının yanıtlarının araştırıyor.

Bugün altın fiyatları güne yükselişle başladı. Ons altın 1937 dolardan işlem görüyor. Gram altın fiyatı 1196 liradan, çeyrek altın fiyatı 1955 liradan, yarım altın fiyatı 3911 liradan, tam altın fiyatı 7792 liradan, Ata altın fiyatı 7992 liradan satışa sunuluyor.

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor! Gram altın çeyrek altın ne kadar? Hemen bakın! 24 Ocak 2023 altın fiyatları

Cebinde sadece 1 doları bile olanlar hemen baksın! 7 gün sonra dolar bu kadar olacak! Treni kaçıran bin pişman olacak