27 / 04 / 2024

Altın bugün ne kadar? 16 Haziran gram altın kaç TL?

Altın bugün ne kadar? 16 Haziran gram altın kaç TL?

Altın bugün ne kadar yatırımcılar ve altın almak isteyen vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. 16 Haziran Perşembe yani haftanın dördüncü gününde gram, ons altının ne kadar olduğu sorgulanıyor. İşte 16 Haziran altın fiyatları!



16 HAZİRAN GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı haftanın dördüncü günü 16 Haziran Perşembe gününe dalgalı bir seyirle başladı. Bu dalgalı hareketin ardından 1.016 liradan işlem görüyor. Şu sıralarda ons altın ise bin 816 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? 16 HAZİRAN ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

Çeyrek altın, alış alış 1.658 TL, satış 1.671 TL. Geçen hafta çeyrek altının satış fiyatı da merak ediliyor. Çeyrek altın 1.644 TL'den satışa sunulmuştu.

GES nedir? GES ne anlama geliyor? Gelire Endeksli Senet talep toplama başvurusu nasıl yapılır?

Kırmızı etin fiyatı ne kadar? Ete zam mı geldi?

FED faiz kararı sonrası dolar ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön