Altın & Dolar

Altın diken üzerinde! İslam Memiş ağustos için hem dip hem de rekor seviye verdi! Bu rakamları görenlerin kafası karıştı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcıların kafasını karıştıran bir açıklama yaptı. Memiş Ağustos ayı için altında hem rekor hem de dip seviye verdi.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altında ağustos ayı için hem dip hem de rekor seviye vererek yatırımcıların kafasını karıştırdı. Yatırımcılar altında yükseliş beklerken İslam Memiş'en gelen açıklama yatırımcıları üzdü.

HEM DİP, HEM DE REKOR SEVİYE!

İslam Memiş, piyasaların diken üzerinde olduğuna dikkat çekti. Bundan dolayı her an herşeyin olabileceğini söyleyen İslam Memiş altı tahminini açıkladı. 

Ons altın şu anda 2402 dolar seviyesinde. Ons altın tarafında kısa vadede 2380 - 2480 dolar aralığına odaklanacağını söyleyen Memiş ons altında 2380 dolar test edildiğini ve kırmızı çizgiye kadar çekildiğini, ardından 2402 dolara geldiğini açıkladı.

Memiş '' Misilleme vs olursa yukarıda 2480 dolar var. Borsalardaki çöküşler devam ederse aşağıda 2320 doları da telafuz ettim. Bu kenarda risk olarak durmaya devam ediyor.'' dedi. 

''ONS ALTINI TAKİP EDİN DEDİM''

Gram altın serbest piyasalarda 2630 - 2640 lira bandında hareket ettiğini belirten Memiş,gram altın için ons altının takip edilmesini söylemişti.

''Dolar güçlü duruşunu koruduğu için ons altındaki gerilemeyi gram altında çok görmüyoruz.'' diyen İslam Memiş  Ağustos ayında 2730 lira direnç seviyesini takip edileceğini açıkladı. 

''Ons altında gerileme olursa, gram altında da gerileme olursa alım için muazzam olur.'' diyen Memiş piyasaların çok risli olduğunu ve diken üstünde, her an her şey olabileceğine dikkat çekti. 

HAREM ALTIN FİYATLARI CANLI!

Milyonlarca yatırımcı altında canlı altın fiyatlarını araştırıyor. Altın alıp satmak isteyenler harem altını takip ediyor. Bugün gram altın 2640 TL, çeyrek altın fiyatı 4307 TL, yarım altın 8606 TL, tam altın fiyatı 17,159 TL, Ata altın fiyatı 17,607 TL ve gremse altın 42,834 TL'den işlem görüyor.
 

Altın yeşil ışık yaktı! Yükseliyor! Ata lira satış fiyatı kaç lira? Reşat altın kaç TL? Canlı altın fiyatları

Altın yatırımcısının etekleri tutuşacak! Altın alımına kısıtlama geliyor Ramazan Kurtoğlu çıldırdı! Yanlış yolda...