30 / 04 / 2024

Altın, dolar, borsa yatırımcıları hemen baksın! İslam Memiş'ten yatırımcılara kara haber! Bundan sonra rahat yok...

Altın, dolar, borsa yatırımcıları hemen baksın! İslam Memiş'ten yatırımcılara kara haber! Bundan sonra rahat yok...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş son zamanlarda altın, dolar ve borsadaki hareketliliği değerlendirerek ''piyasalarda bundan sonra rahat yok'' diyerek yatırımcılara kara haberi verdi. 



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, İsrail-Filistin savaşının piyasalara etkisini kaleme aldı. İslam Memiş, yatırımcılara korkutan açıklamalarda bulunarak bundan sonra piyasaları nelerin beklediğini tek tek açıkladı.

ALTIN, DOLAR VE BORSA YATIRIMCILARI HEMEN BAKSIN!

İslam Memiş, TV 100'deki köşesinde piyasaları değerlendirdi. Memiş, bu hafta piyasaların birinci başlığı ''İsrail-Filistin'' savaşı olduğunu söyledi. Küresel piyasaların Fed duymaktan sıkılığını belirten Memiş, piyasaların savaş yeni bahasi olduğunu söyledi. 

Uzun süre savaş ortamının olacağını belirten Memiş ''bundan sonra piyasalarda rahat yok'' diyerek kimsenin stabil ve sakin bir piyasa beklememsi konusunda uyardı.

Şuanki sistemin derin ve belirsiz olduğunu söyşeyen Memiş, sitemin ''kuralları biz koyarız,  biz kurarız'' üzerine kurulu olduğunu belirtti. 

Altın, dolar, borsa yatırımcıları hemen baksın! İslam Memiş ten yatırımcılara kara haber! Bundan sonra rahat yok...

''NE ONS, NE DE GRAM ALTINDAKİ YÜKSELİŞ BİR ŞEY DEĞİL''

Savaşın etkisi ile emtia fiyatlarında toparlamalar olduğunu fakat henüz bir yükseliş olmadığını vurgulayan Memiş, ''1.811 dolar seviyesinden 1.885 dolar seviyesine yükselen ons altın bir şey değil. 1.678 lira seviyesinden 1.768 lira seviyesine yükselen gram altın bir şey değil.'' dedi.

Ortalığın ateş çemberi olduğunu ama piyasalarda dal kıpırdamadığıan dikkat çeken Memiş, bu haftanın en önemli verisinin ABD enfşasyon rakamları olduğunu açıkladı. 

Verilerin yüksek gelmemesinin iyi olduğunu söyleyen Memiş ''Fed’in daha güvercin olma ve 2024’ün ortası gibi faiz indirimine başlama ihtimalleri yükseldi.'' dedi.

Altın, dolar, borsa yatırımcıları hemen baksın! İslam Memiş ten yatırımcılara kara haber! Bundan sonra rahat yok...

PİYASALAR NEYİ NASIK FİYATLAYACAĞINA KARAR VEREMEDİ!

İslam Memiş, piyasaların neyi nasıl fiyatlayacağına karar veremediğini belirterek,  bu hafta savaş bahanesiyle altının yükseltiğini açıkladı. Memiş'e göre savaşın ön planda kalması bekleniyor. Gerçek savaş fiyatlamasının o zaman görüleceğini söyledi. 

Haftanın son işlem gününde altının ons fiyatı 1906 dolara yükseldi. Gram altın 1781 lira, çeyrek altın 2909 lira oldu. Dolar/TL kuru 27,84 lira, euro kuru ise 29,29 liradan işlem görüyor. 

Altında yükseliş hız kesmiyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları

13 Ekim Cuma dolar-euro fiyatları ne kadar? Güncel döviz kurları!

Geri Dön