Kent Haberleri

Altın FED’i bekliyor! Altın fiyatları ne kadar olacak?

Milyonlarca yatırımcı, Amerika Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararı öncesinde altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Faiz kararının açıklanması ile  birlikte altın fiyatlarının yönü belli olacak. Gram altının fiyatı 1164 TL’den işlem görüyor. Peki altın fiyatları ne kadar olacak?Altın piyasası da Amerika Merkez  Bankası’nın kararını beklerken faiz oranlarına göre işlem görüyor

Küresel piyasalar ve yerel ekonomistler, FED’in bugün açıklayacağı politika kararını ve ardından Başkan Jerome Powell’ın yapacağı konuşmayı bekleniyor.

Altın piyasası da Amerika Merkez  Bankası’nın kararını beklerken faiz oranlarına göre işlem görüyor. Faiz kararı öncesi ons altın fiyatı 1932 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Peki Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları ne kadar olacak?

 

 

 

ALTIN FED’İ BEKLİYOR

Bugün saat 21:30’da Fed faiz kararı açıklanacak.Piyasaların gözü Fed faiz kararına çevrildi.Açıklanacak karar altın fiyatları belirlenecek Fed faiz kararı ile birlikte karar metnide ekonomistlerin odağında yer alıyor.Fed faiz kararından sonra Başkan Jerome Powell’ın vereceği mesajlar da kritik önem taşıyor.Ons altın yeni haftada 1920/1930 dolar düzeyinde hareket ediyor.Geçtiğimiz hafta gram altın 1178 TL ile rekor kırdı.Rekorun ardından gram altın bir miktar gevşeyerek 1163 TL seviyesini test etti.

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Milyonlarca altın yatırımcısı altın fiyatlarının yönünün nasıl olacağını merak ediyor. Altın fiyatları ile ilgili altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın fiyatlatının tekrar yükselişe geçerek rekor kıracağını söyledi. Altın fiyatlarının önümüzdeki günlerde 1250 lira seviyesine yükseleceğini söyledi. Sene sonuna kadar ise gram altındaki beklentisinin 1450 lira olacağını söyledi.

Peki bugün altın fiyatları ne  kadar? Son dakika altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira oldu? Çeyrek altın, yarım altın ve tam altın kaç lira oldu son dakika altın fiyatları.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI

1 Şubat Çarşamba son dakika altın fiyatları takip ediliyor yatırımcılar’ Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Yarım altın kaç lira oldu?’ Sorularının yanıtlarını araştırıyor.Gram altın an itibariyle 1185 lira, çeyrek altın 1938 lira, yarım altın 3875 lira, tam altın 7720 lira, Ata altın 7921 liradan işlem görüyor.

Altın önümüzdeki hafta net bu kadar olacak! Bu rakamı görenlerin ateşi 42 derece olacak! Görenler yerinde duramayacak

Dolar 11 saat sonra bu kadar olacak! Amerika Merkez Bankası resmen peş peşe açıkladı! Görmeyen duymayan kalmasın