02 / 05 / 2024

Altın fena patlayacak diyen İslam Memiş tarih de verdi!

Altın fena patlayacak diyen İslam Memiş tarih de verdi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Uzman isim İslam Memiş piyasalardaki seyri de değerlendirdi. Gram altın fiyatı için uyarı yapan İslam Memiş, “1000 TL altındaki rakamlara kanmayın” diye konuştu.



Yatırımcılarına gözdeleri arasında yer alan dolar kuru hızla değer kazanırken altında düşüş devam ediyor.

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının seyri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Altın fena patlayacak diyen İslam Memiş tarih de verdi!

Tahminleri genel olarak tutan Altın ve para piyasaları uzmanı Memiş, ‘Altın fena patlayacak’ dedi hatta tarih verdi. 

Peki İslam Memiş açıklamalarının devamında neler söyledi? Altın ne zaman patlayacak? Gram altında son durum ne? İşte İslam Memiş'in altın ile ilgili o açıklamaları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön