04 / 05 / 2024

Altın fırladı; dolar ve euro coştu! Tutabilene aşk olsun

Altın fırladı; dolar ve euro coştu! Tutabilene aşk olsun

Piyasalarda son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Altın fiyatları şu sıralar fırlarken, dolar ve euro coştu. Peki altın, dolar ve euro fiyatları ne kadar oldu? 



PETROL FİYATLARINDA SON DURUM

Brent tipi ham petrolün varil fiyatı 99 doların altına düştü. Petrol fiyatı 100 doların altına kadar geriledi. Dün küresel sanayi üretim hızının ivme kaybettiğini gösteren verilerin ardından fiyatlardaki düşüşte petrol talebinin azalacağı endişeleri etkili oldu.

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ile birlikte hareket eden ülkelerin yarın arzı belirleyeceği toplantı, fiyatlar yönünde belirleyici olacak. Üretim seviyesinin sabit kalması bekleniyor. Fiyatlardaki düşüşte Çin ve Japonya'dan Temmuz ayına ilişkin zayıf imalat verilerinin talep görünümü üzerinde baskı oluşturması etkili oldu.

Dolar gümbür gümbür geliyor! Elinde dolar olanlar yaşadı! Yılın zirvesine yakın...

Altın fiyatları yükseliyor! Yastık altında altını olanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları 2 Ağustos 2022

Altın fiyatları yükseliyor mu? Herkes pür dikkat bu rakama odaklandı

Doları bir kenara bırakın, euro son gaz geliyor! 2 Ağustos 2022 euro kuru

Elinde euro olanlar bu rakamlara odaklandı! Hemen herkes baksın! İşte son dakika euro kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön